Megszólalt Robin Williams özvegye: "Ennél szebb szerelmet nem is kívánhattam volna"

Forrás: AFP/Theo Wargo -
özvegy színész nyilatkozat öngyilkosság Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exkluzív interjút adott a Good Morning America című műsornak Susan Schneider, a világhírű színész felesége. A nő először állt nyilvánosság elé a tragédia óta - a kamerák előtt őszintén beszélt az együtt töltött éveikről.   

Robin Williams 2014 augusztusában vetett véget az életének. Haláláról több teória is terjengett, de a végleges rendőrségi nyilatkozatok alapján a sztár öngyilkos lett. A műsorban olyan videók is láthatóak lesznek majd, melyek a házaspárról készültek még évekkel ezelőtt. Susan a könnyeivel küszködve mesélt férjéről, és azt mondta, inkább a munkásságára emlékezzenek, mint a halálára. - írja a Huffington Post.

Forrás: AFP/Theo Wargo

"Ennél szebb szerelmet nem is álmodhattam volna magamnak. Mikor megtudtam, hogy Robin mit tett, csak azt kérdezgettem: Mi történhetett? Mit tettél magaddal?" - mesélte az özvegy. A színész öngyilkossága után Susannak nagyon megromlott a kapcsolata a sztár gyermekeivel, hiszen a örökség szétosztásában nem értettek egyet. Az adás november 3-án lesz látható Amerikában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.