Gwen Stefani összejött a The Voice egyik zsűritagjával

Voice fotó Blake Shelton válás Gwen Stefani kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnő, aki éppen válófélben van, a hírek szerint nem sokáig siratta előző kapcsolatát. Leleplező fotók készültek róla és egyik kollégájáról, Blake Sheltonról. 

Korábban már több amerikai lap is megírta, hogy a két sztár között lehet valami, bár ők mindig cáfolták ezeket a híreszteléseket. Most viszont az E! News közölt néhány képet, amelyek Adam Levine buliján készültek. A felvételeken jól látható, hogy Stefani és Shelton ölelkeznek, illetve a countryzenész többször is megfogja az énekesnő fenekét.

Kattints ide a képek megtekintéseshez!

Forrás: AFP/Christopher Polk

A lap szerint a két híresség az egész hétvégét együtt töltötte, és a pár nappal később megrendezett partiba is együtt mentek. Állítólag az utóbbi időben különösösen sok időt töltöttek együtt, de nyilatkozni egyikük sem akart az ügyben. Az érdekesség viszont az, hogy mindketten ugyanabban az évben jelentették be a válásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.