Hódi Pamela vallomás műsor kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető meglepően romantikusan nyilatkozott kedveséről Hajdú Péter műsorában, sőt, még az a bizonyos "sz" betűs szó is elhagyta a száját. 

Krisztián egy idő után magányosnak érezte magát, és nem volt jó érzés számára hazamenni az üres lakásba. Pamelával egyetértettek abban, hogy mindketten sokat változtak az utóbbi időben, és egymásra van szükségük, hogy ki tudjanak teljesedni.

Szar a kapcsolatom, de ragaszkodom hozzá... Ismerős?http://www.life.hu/intim/20151105-pilat-gabor-szar-a-kapcsolatom-de-ragaszkodom-hozza-ismeros-helyzet-sokaknak.htmlKevés rosszabb érzés van, mint a bizonytalanság. Minél több bizonytalanság van valakinek az életében, annál zaklatottabb. Intim--Jennifer Aniston 4 óránál többet nem tölt együtt férjével - Szerinte ez a jó házasság titkahttp://www.life.hu/intim/20151106-jennifer-aniston-elarulta-a-jo-hazassag-titkat.htmlMég csak néhány hónapja házasodtak össze, de Jennifer Aniston állítólag máris megfejtette a hosszú házasság titkát. Intim--Hoppá! Mellbimbót villantott Dakota Johnson - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151102-dakota-johnson-szineszno-mellbimbot-villantott.htmlA szürke ötven árnyalatának főszereplője nagyot villantott a vörös szőnyegen. Intim--Így lesz kevésbé kínos az egyéjszakás kalandhttp://www.life.hu/intim/20151104-igy-lesz-kevesbe-kinos-az-egyejszakas-kaland.htmlElindultatok bulizni a csajokkal, de az este kanos keddé fajult. Hazarángattál magaddal egy csinos úriembert egy pásztorórára, és miután végeztetek, nem is vágysz másra, csak arra, hogy lezuhanyozz, majd aludj egyet. Ráadásul nem akarod reggel világosban is megnézni. Ismerős a helyzet?Intim--Így változott a férfiideál az elmúlt 100 évben - Videó!http://www.life.hu/intim/20151104-szaz-ev-alatt-igy-valtozott-a-ferfiideal-elkepeszto-video-dogos-pasival.htmlHosszú hajú, szakállálas, borostás? Neked milyen típusú pasik jönnek be? Az elmúlt egy évszázad alatt jócskán megváltozott a férfiak külseje, melyet most cirka másfél perben végig is követhetünk. Intim--Egy szál tűsarkúban mutogatja pucér testét a botrányhősnőhttp://www.life.hu/intim/20151104-egy-szal-tusarkuban-mutogatja-pucer-testet-courtney-stodden.htmlA 21 éves reality sztár, Courtney Stodden szerint fürdőruhában medencézni már annyira 2014. Az új trend a pucér fürdőzés, magassarkúban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.