Jennifer Aniston 4 óránál többet nem tölt együtt férjével - Szerinte ez a jó házasság titka

Forrás: AFP/Jason Merritt -
boldogság házasság Justin Theroux szerelem kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány hónapja házasodtak össze, de Jennifer Aniston állítólag máris megfejtette a hosszú házasság titkát. 

Jennifer Aniston és Justin Theroux sosem voltak átlagos pár: az esküvőjüket is úgy szervezték meg, hogy arról még a násznép sem tudott. Most azonban kiderült, hogy a mindennapjaik sem szokványosan telnek. A pár egyik közeli ismerőse ugyanis az OK! magazinnak kotyogta ki, hogy Jennifer szerint a hosszú házasság titka, ha minél kevesebb időt töltenek együtt férjével, így a pár szinte szándékosan kerüli egymást.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Odavannak egymásért, az egyszer biztos, de nagyon figyelnek arra, hogy ne legyenek túl sokat együtt. Napi 4 óránál többet például nem is töltenek egymás társaságában" - mondta az ismerős, aki szerint erre azért van szükség, mert mindkettőjüknek szükségük van a saját terükre.

Szar a kapcsolatom, de ragaszkodom hozzá... Ismerős?http://www.life.hu/intim/20151105-pilat-gabor-szar-a-kapcsolatom-de-ragaszkodom-hozza-ismeros-helyzet-sokaknak.htmlKevés rosszabb érzés van, mint a bizonytalanság. Minél több bizonytalanság van valakinek az életében, annál zaklatottabb. Intim--Szakított barátnőjével Fördős Zéhttp://www.life.hu/intim/20151106-szakitott-baratnojevel-havas-doraval-fordos-ze.htmlA szexi gasztroblogger, Fördős Zé két és fél évig élt boldog párkapcsolatban üzlettársával, Havas Dórával. Néhány napja úgy döntöttek, külön utakon folytatják.IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoGörög Zita:"Ötször jegyeztek el, de most először biztos, hogy férjhez is megyek"http://www.life.hu/intim/20151105-gorog-zita-otszor-lett-eljegyezve-de-most-eloszor-biztos-benne-hogy-ferjhez-megy.htmlA modell szinte úszik a boldogságban azóta, hogy párja, Tamás gyűrűt húzott az ujjára. Zita elárulta: nem ez volt az első eset, hogy eljegyezték, azonban most először biztos benne, hogy férjhez is megy. Intim--Németh Kristóf meghitt romantikával ünnepelte születésnapjáthttp://www.life.hu/intim/20151105-nemeth-kristof-ugy-erzi-megtalalta-az-igazit-egy-eletre-tervez-uj-kedvesevel.html40 éves lett a Játékszín igazgatója. Idén kedvesével, Judittal elszökött a fővárosból a magyar Afrikába, ahol kettesben töltöttek néhány napot. IntimOrigoÍgy lesz kevésbé kínos az egyéjszakás kalandhttp://www.life.hu/intim/20151104-igy-lesz-kevesbe-kinos-az-egyejszakas-kaland.htmlElindultatok bulizni a csajokkal, de az este kanos keddé fajult. Hazarángattál magaddal egy csinos úriembert egy pásztorórára, és miután végeztetek, nem is vágysz másra, csak arra, hogy lezuhanyozz, majd aludj egyet. Ráadásul nem akarod reggel világosban is megnézni. Ismerős a helyzet?Intim--Bódi Sylvi kicsapta a napra tökéletes testéthttp://www.life.hu/intim/20151104-bodi-sylvi-modell-kicsapta-tokeletes-testet-es-paradicsomi-kornyezetben-napozgatott.htmlA modell ismét egy gyönyörű fotót lőtt magáról paradicsomi háttérrel, de így is Sylvi teste viszi a pálmát.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.