Készen áll a házasságra Sofia Vergara és Joe Manganiello

Forrás: AFP/Jason Merritt -
házasság Joe Manganiello Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei sztárlagzik egyik legnagyobb durranása kétségkívül a két szexi színész november 22-i egybekelése lesz. 

A Modern család dögös szépsége és a Magic Mike XXL legjobb testű férfiúja a hírek szerint abszolút készen áll az egybekelésre, ám elárulták, már kicsit elegük van abból, hogy mindenki a lagziról faggatja őket.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A pár egy barátja a Us Weekly magazinnak elmondta, Sofia és Joe már nagyon unják, hogy az embereket csakis ez érdekli, és beismerték, elég fárasztó az esküvő leszervezése. ,,Izgulnak, de szeretnék, ha már eljönne a lagzi napja. Tökéletesen felkészültek, és már nagyon várják , hogy oltár elé állhassanak. "

Sofia egyébként nemrég egy interjúban menyasszönynek nevezte magát, mert szerinte túlságosan is elveszik a részletekben. ,,Szerintem rémálom, ahogy viselkedek. Minden apró részletbe belekötök, mindenre figyelek, de szerencsére Joe hagyja, intézzek csak én mindent...Persze néha megmutatom neki, miket választottam, ő azonban abszolút azt szeretné, amit én!" - nyilatkozta a dögös menyasszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.