Pál Dénes: "Nem vagyok csajozógép"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
csajok kaland Pál Dénes egyéjszakás kaland szex csajozás szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan halad a lányoknál, elmondása szerint ugyanis "az egészséges, ismerkedős kapcsolatokat" szereti. Pál Dénesnek éppen ezért eddig sosem volt még egyéjszakás kalandja.

Pál Dénesért, a The Voice győzteséért teljesen odavannak a lányok, ő azonban nem tartja magát csajozógépnek. Meg sem fordulna a fejében, hogy egy-egy rajóngójánál kihasználja a helyzetet, és eddig egéjszakás kalandja sem volt még. Az énekes ugyanis "az egészséges, ismerkedős kapcsolatokat" szereti - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Lehet, hogy húsz év múlva lesz mit mesélnem, de most ez van. Nem azt mondom, kinyíltak kapuk, de hiába, nem vagyok csajozógép. Nem szeretem kihasználni az embereket, mindig aggódom, nehogy megbántsak valakit (...) Egyébként is lehet tudni, hogy van barátnőm" - mondta a jóképű énekes, aki azt is elárulta, nagyon szerelmes párjába.

Jennifer Aniston 4 óránál többet nem tölt együtt férjével - Szerinte ez a jó házasság titkahttp://www.life.hu/intim/20151106-jennifer-aniston-elarulta-a-jo-hazassag-titkat.htmlMég csak néhány hónapja házasodtak össze, de Jennifer Aniston állítólag máris megfejtette a hosszú házasság titkát. Intim--Tolvai Reni megszólalt bugyi-ügyben: "Igazából volt rajtam"http://www.life.hu/intim/20151026-tolvai-renin-volt-bugyi-a-videoklip-forgatason.htmlA fél ország lázasan találgatta, hogy volt-e bugyi Tolvai Renin vagy sem, legújabb klipjének forgatásán. Most az énekesnő is megszólalt az ügyben. Intim--Elképesztő! Beyoncé még sosem villantott ekkoráthttp://www.life.hu/intim/20151021-beyonce-hatalmas-melleket-villantott.htmlA formás popójáról ismert énekesnő ezúttal hatalmas kebleket villantott. Ruhája szinte csak mellbimbóit takarta - azokat is alig. Intim--Iszak Eszti: "Kibéreltünk Óbudán egy kis szerelmi fészket"http://www.life.hu/intim/20151021-iszak-eszter-es-dobrady-akos-osszekoltoznek-obudan.htmlMérföldkőhöz érkezett Iszak Eszti és jegyese, Dobrády Ákos kapcsolata, akik hamarosan Óbudán kezdik meg közös életüket. IntimOrigoFrank Sinatra el akarta venni Marilyn Monroe-thttp://www.life.hu/intim/20151020-frank-sinatra-oneletrjazi-konyve-szerint-el-akarta-venni-marilyn-monroet.htmlA szőke szexszimbólum teljesen levette a lábáról Frank Sinatrát, aki a most megjelenő életrajzi könyve szerint annyira beleszeretett Marilyn Monroe-ba, hogy el akarta venni felelségül. A színésznő azonban kikosarazta. IntimOrigoMegható vallomás! Bereczki Zoltán még mindig nyalogatja a sebeithttp://www.life.hu/intim/20151014-szinetar-dora-utan-bereczki-zoltan-meg-mindig-nyalogatja-a-sebeit.htmlMegrendítő őszinteséggel vallott Bereczki Zoltán az ATV műsorában jelenlegi lelkiállapotáról. Elárulta, válása után még mindig nyalogatja a sebeit. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.