Házassági ajánlatokkal ostromolják a Konyhafőnök sztárját, Bernáth Józsefet

Forrás: Instagram/bernathjozsefsef -
séf házasság Bernáth József levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig szigorú séf egy ország kedvence lett a már harmadik évaddal futó főzőműsorban. Sok néző fordul hozzá néhány konyhai praktikáért, néha azonban kap igen túlfűtött leveleket is. 

Józsefet lépten-nyomon megállítják a rajongók, és ezzel a szakácsnak semmi baja nincs. Örül a sok megkeresésnek, és amennyire deje engedi, válaszol is a hozzá érkezett üzenetekre. A múltkor viszont egy olyan típusú ajánlatot kapott, amire először nem tudta, mit is írjon vissza - írja a Hot.

Forrás: Instagram/bernathjozsefsef

"Az egyik legmeglepőbb levelezés idején épp külföldön voltam. Három üzenetváltás történt közöttünk egy hölggyel: a második e-mailben már házassági ajánlatot kaptam tőle, és egyértelműen tudatta velem, hogy akár már másnap szívesen hozzám költözne. Remélem, nem haragszik rám, amiért nem éltem a lehetősséggel" - mondta a séf.

Tönkrement a házasságuk? Végre megszólalt Cheryl Fernandez-Versini férjehttp://www.life.hu/intim/20151112-cheryl-fernandez-versicni-x-factoros-zsuritag-ferje-jean-bernard-hazassagukrol-beszelt.htmlHónapok óta folynak a találgatások, amelyek szerint a brit X-Factor zsűritagjának alig pár év után máris zátonyra futott a házassága. Férje, Jean-Bernard megelégelte a pletykák, és ő maga öntött tiszta vizet a pohárba. Intim--Ekkora pucsítást ritkán látunk! Jennifer Lopez mindent beleadott!http://www.life.hu/intim/20151112-jennifer-lopez-hatalmasat-pucsitott-a-szinpadon.htmlAz iHeartRadio Fiesta Latina partiján JLo lehengerlő energiával lépett színpadra, ami még egy hatalmas pucsításra is elég volt. Intim--7 mondat, amit sose mondj az első randinhttp://www.life.hu/intim/20151110-ezeket-semmikepp-ne-mondd-az-elso-randin-a-pasinak.htmlAkárhogy is nézzük, az első randin rengeteg múlthat, az első rosta, aminek során eldől, hogy mennyire passzoltok a másik féllel. Összegyűjtöttünk hét nagyon gáz első randis mondatot! Intim--Vonzóbbak a nagyobb péniszű férfiak? Egy felmérés szerint igenhttp://www.life.hu/intim/20151110-vonzobbak-a-nagyobb-peniszu-ferfiak.htmlGondoltad volna? Az Ottawai Egyetem felmérése szerint a nők a párválasztásnál legalább annyira figyelembe veszik a péniszméretet, mint a testmagasságot. IntimThinkstock"Mégis, mi a sz.rt csinálunk?" - Ezt gondolják világsztárok a filmes szexjelenetek alatthttp://www.life.hu/intim/20151109-ezt-gondoljak-vilagsztarok-a-filmes-szexjelenetek-alatt.htmlA nézők pulzusa megemelkedik a szuperszexi filmes jelenetek alatt, és a fantázia elkalandozik egészen jó helyekre. A színészek azonban már közel sem élvezik ennyire ezeket a perceket. IntimNorthfotoÚjra együtt van Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton?http://www.life.hu/intim/20151109-lewis-hamilton-es-nicole-scherzinger-lehet-hogy-ujra-egyutt-vannak.htmlHét év után idén februárban szakított egymással a sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élő Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton. Most azonban úgy tűnik, a két sztár újra egymás társaságát élvezi. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.