A hétköznapokból merítettünk olyan helyzeteket, amik bármikor képesek felidegesíteni minket. Ismerős, nem?

1. Amikor anyukád megkérdezi, hogy még mindig szingli vagy-e?

Forrás: giphy.com

2. Amikor az eladó már negyedszer megy oda hozzád, hogy megkérdezze szükséged van-e segítségre.

3. A metró lépcsőjén jobb és bal oldalt is állnak az emberek, így nem tudsz haladni. 

4. Kiakasztóak azok az emberek, akik megállnak a járda közepén nem törődve azzal, hogy akadályozzák mások útját. 

Forrás: giphy.com

5. Telefonálsz. Éppen a nagy történet közepén vagy, amikor félbeszakít a másik fél.

6. Már húsz perce keringsz a bevásárlóközpont parkolójában, amikor végre találsz…vagyis találnál egy helyet, de a parkoló luxusautó egyszerre kettőt foglal el. Még dühítőbb, ha motort raknak az autók helyére.

7. Nem jön be az adás a tévén, szakadozik az internet. A legnagyobb rémálom következik ezután: fel kell hívnod a szolgáltatód. Az ügyfélszolgálat persze igyekszik a fél órás várakozás miatti agyvíz felforrásodat valamilyen nyugtató zenével és a „Hívása fontos számunkra.” szöveggel oldani – eredménytelenül.

8. Ha valaki arról papol, hogy az ital, amit iszol és az étel, amit eszel mennyire káros a szervezetednek. Oké, de azért had élvezd már nyugodtan a finom pizza ízét, amit kólával öblítesz le!

Forrás: giphy.com

9. A plázák üzleteiben emberek hadán kell átverekedned magad, pedig te csak egy pulóvert szeretnél  megvenni és nem tátott szájjal nézelődni.

10. Amikor a barátnőd már huszonnyolcadik alkalommal meséli el a szakítása történetét. Egy idő után nálad is elfogy a cérna és szíved szerint te is elküldenéd már a pasit a pokolba.