A színész és felesége nemrég ünnepelte a 10. házassági évfordulóját, miközben több helyen is az volt olvasható, hogy éppen válnak. Attila most eloszlatta a róla szóló tévhiteket, és tiszta vizet öntött a pohárba. 

Az Összezárva Friderikusszal című műsorban a magánéletét firtató kérdésre azt válaszolta, hogy vannak gondok a kapcsolatában, és nem tudja megmondani, meddig lesznek még együtt a kedvesével. Bár nem szívesen beszél erről a nyilvánosságnak, most tisztázni akarja a felmerült kérdéseket - írja a Best magazin. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Azt nem mondom, hogy minden felhőtlen, de mutasson egy olyan házasságot, ahol ennyi év után nincsenek hullámvölgyek, mélypontok. Úgyhogy köszönöm szépen most jól vagyunk, hogy mi is lesz később, azt úgyis megtudják majd, de addig arra kérek mindenkit, hogy ne találgasson!" - mondta a színész, aki bár nem tartja magát macsónak, elégedett önmagával. "Ha annak tartanám magam, az egyfajta arroganciával párosul, viszont őszintének, életvidámnak gondolom magam, és bizonyos szakemberek szerint az érzelmi intelligenciám is rendkívül magas, bármit is jelentsen ez"  - tette hozzá Attila.