Eljegyezték Bencsik Tamarát - Fotó a csodaszép gyűrűről!

fotó házasság eljegyzés énekesnő Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő férfi rajongóinak van egy rossz hírünk: Tamarát a napokban eljegyezték, aki persze rögtön igent is mondott! 

A hírt a Megasztár egykori felfedezettje a Facebookon jelentette be, és mellé csatolt is egy fotót a gyűrűről. A rajongók persze azonnal elárasztották jókívánságokkal a sztárt, aki most bizonyára fellegekben jár. Sok boldogságot kívánunk!

Hát ööö.....;)Még jó,hogy IGENt mondtam..:)I said YESS...;)

Szerző: Bencsik Tamara, 2015. november 20.
Itt az áttörés? Új férfi fogamzásgátló érkezhethttp://www.life.hu/intim/20151122-uj-ferfi-fogamzasgatlo-alapja-lehet-egy-felfedezes-attores-a-a-termekenysegi-rendellenessegeknel.htmlEgy a test alakját szabályozó, jószerivel minden többsejtű állati szervezetben előforduló jelzőrendszerről kiderült, hogy hatással van a férfiak termékenységére is. A felfedezés segíthet ennek kezelésében, éppúgy, mint egy új férfi fogamzásgátló kifejlesztésében.IntimThinkstockÚj trükkökkel megkönnyíti meg a szakítást a Facebook: Íme!http://www.life.hu/intim/20151122-a-facebook-gondol-azokra-akiknek-faj-meg-egy-egy-regi-szerelem-szakitas-konnyeden.htmlSzakítani sosem jó. Facebookon átállítani a kapcsolati státuszt pedig még talán rosszabb is, hiszen mindenki látja. Mi több, a volt szerelem is állandóan kísért közös képek, megjelölések és egyéb posztok formájában. De már nem sokáig.Intim--Éljen az ifjú pár! Sofia Vergara és Joe Manganiello összeházasodnak?http://www.life.hu/intim/20151122-sofia-vergara-es-joe-manganiello-kimondta-a-boldogito-igent-ime-az-eskuvoi-fotok.htmlA pár több képet is feltöltött az Instagram oldalára, amin a tegnap este megtartott előlagzis fotóik láthatóak Palm Beachen, Floridában. A színésznő egy gyönyörű, hófehér ruhakölteményt viselt, melyben igazi királynőként festett. IntimOrigoTóth Gabi és Szandi intim viszonyba keveredtekhttp://www.life.hu/intim/20151120-intim-viszonyba-keveredett-toth-gabi-es-szandi-szexi-eloadas-a-szinpadon.htmlAz énekesnő lesz a szombati Sztárban sztár döntőjének első felében Tóth Gabi duettpartnere, és egy igencsak erotikus dalt kell majd előadniuk. IntimOrigoMeglepő vallomás! Johnny Depp büszke lánya biszexualitásárahttp://www.life.hu/intim/20151120-johnny-depp-buszke-biszexualis-lanyara-lily-rosera.htmlA színész 16 éves lánya, Lily-Rose Depp augusztusban vallott szexuális beállítottságáról, Johnny Depp pedig máris kiállt mellette egy LMBTQ mottós matricával. Ezúttal azonban nyilatkozott is arról, mit gondol lánya biszexualitásáról. Intim--Tóth Gabi fülig szerelmes, és ezt bátran ki is mutatja http://www.life.hu/intim/20151119-toth-gabi-romantikus-dalszoveggel-posztolta-parjat-az-instagramra-foto.htmlSzárnyal a boldogságtól, és Palya Bea dalszövegekkel posztol képeket párjáról az énekesnő. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.