David Beckham Brooklyn Beckham Victoria Beckham Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Beckhamék igen jó kapcsolatot ápolnak Gordon Ramsay családjával. Így persze nem is meglepő, hogy a két família együtt ünnepelte Jack Ramsay születésnapját.

Ramsay csemetéi, Elizabeth Matilda, Megan Jane, Holly Anna és Jack Ramsay, mind-mind jó barátai a Beckham-gyerekeknek. Jack és Brooklyn rendszeresen együtt edzenek, most pedig úgy tűnik, közös születésnapi partit tartottak. Brooklyn Instagram oldalának tanúsága szerint ugyanis Jack volt az ünnepelt, ennek ellenére a jóképű Beckham-fiú Hollyt kapta a karjaiba, aminek látszólag mindketten nagyon örültek:

Brooklyn Beckham és Holly Anna Ramsay Forrás: Instagram/brooklybeckham

A lány, aki meghódította Brooklyn szívét

Itt az ideje, hogy megtanuljuk a 16 éves Sonia Ben Ammar nevét, mert a jelek szerint még sokat fogunk hallani róla.

Minden jel arra mutat, hogy Brooklyn Beckham összejött a gyönyörű modellpalántával, Sonia Ben Ammarral - legalábbis ezt írtuk korábban.

A tinipárt nemrég a Hollywood Bowlban kapták lencsevégre együtt, és úgy tudni, a lányzó nem csupán megkapó szépségével hódíthatta meg Victoria és David Beckham fiacskájának szívét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.