A sztárpár egyik alkalmazottja szerint Beyoncé és férje, Jay Z külön lakrésszel rendelkeznek vadonatúj luxusvillájukban, és már az éjszakákat sem hajlandók együtt tölteni. Vajon válást fontolgatnak?

Ők a zenevilág legirigyeltebb, legkitartóbb és legjobban kereső sztárpárja, ám úgy tűnik, a csillogás mögött valójában egyre jobban megromlott Beyoncé és Jay Z viszonya. Az egygyerekes házaspár a hírek szerint nemrég költözött be új, Beverly Hills-i luxusotthonába, ami sokszor veszekedésüktől hangos, és már a hálószobán sem hajlangók osztozni. 

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Megvan a saját hálószobájuk a ház két egymástól távol eső részén, és egy folyosó köti csak össze őket, aminek közepén Blue Ivy szobája található - mondta el a Radar Online-nak Beyoncé és Jay Z egyik alkalmazottja, aki egy hangos vitájuknak is szemtanúja volt. Beyoncé ordibált Jay-Z-vel, és mindenkinek kiabálva adott utasításokat. A rapper azt mondta neki, hogy csak azért költöztek az új házba, mert Beyoncé akarta, és hozzátette, hogy elege van abból, hogy így viselkedik.Nem ez az első alkalom, hogy efféle hírek kelnek szárnyra a sztárpár háza tájáról: házasságuk végéről már a tavalyi Met-gála után is sokat cikkeztek a lapok, miután Beyoncé húga, Solange megrugdosta Jay Z-t. Közös koncertturnéjuk egyik állomásán pedig maga az énekesnő adott okot a feltételezésekre - nézd meg itt, hogy költötte át a dalszövegét az egyik ismert slágerének!