Uraim! 5 ajándék, amit sose vegyetek a párotoknak!

Forrás: Youtube -
karácsony párkapcsolat ajándék ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony közeledtével mindenki megrohamozza a bevásárlóközpontokat, hogy minél szebb és különlegesebb meglepetés kerüljön a fa alá. Néhány ötlettel azonban könnyen katasztrófába torkollhat az ünnep. 

Fakanál, lábos, teáscsésze

Nem célszerű, és kissé degradáló. A nő nem a konyha része, hogy karácsonykor feltöltsük a főzéshez szükséges kellékekkel. Ha külön nem kéri tőled, ne vegyél neki szív alakú sütőformát se.

Tusfürdő, körömkefe, parfüm

Valljuk be, elég közhelyes ajándék. A nők szeretik saját maguk kiválasztani a számukra legmegfelelőbb tisztálkodási szereket. Lehet, hogy veszel neki egy rágógumi-illatú borzalmat, amit az első adandó alkalommal továbbad a barátnőjének.

Forrás: Youtube

Fitneszbérlet

Ezzel aztán megalapozhatod az ünnepi hangulatot. Egyszerűen nem illendő egy nőnek ilyet vásárolni! Tudod, miért? Mert hiába állítja, hogy semmi baja vele, célzásnak veszi majd. Ha mégis emellett teszed le a voksod, készülj fel arra, hogy ezentúl napi kétszer kapod meg a következő kérdéseket: Kövér vagyok? Tetszem így neked?

Dísztárgyak a képeitekkel

Ehhez nincs mit hozzáfűzni... Nem, és kész!

Olyan, amit te szeretnél

Bármennyire is azt gondolja sok férfi, nem könnyű minket meggyőzni arról, hogy amit „mindkettőnknek” címszóval vásárol, az nemcsak az ő érdekeit szolgálja. Ha vesztek egy játékkonzolt, nem biztos, hogy azt a szerelmetek is szívesen használja majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.