Havi 18 millió asszonytartást fizet Melanie Griffith-nek Antonio Banderas

házasság válás asszonytartás Antonio Banderas Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy aspeni villa, egy milliós asszonytartás, és egy Picasso-festmény - kiderült, mit nyert Melanie Griffith Antonio Banderastól való válása során.

Kiszivárogtak Melanie Griffith és Antonio Banderas válásának részletei. A sztárpár, akik tavaly jelentették be, hogy közel 20 év házasság után elválnak, megosztották vagyonukat.

Forrás: AFP/Jemal Countess

Ennek értelmében Melanie Griffithé lett a pár egykori otthona Aspenben, megkapott egy dollármilliókat érő Picasso- és Diego Rivera-festményt, illetve havi 65 ezer dollár (18 millió forintnak megfelelő öszeg) asszonytartást. Nem semmi!

Gwyneth Paltrowt sokként érte a válásahttp://www.life.hu/csalad/20151111-gwyneth-paltrow-szinesznot-sokkent-erte-tonkrement-hazassaga.htmlA 43 éves színésznőt nagyon megviselte tönkrement házassága Chris Martinnal – elmondása szerint legfőképpen azért, mert nem ezt látta otthon szüleitől.Család--Elképesztő! Melanie Griffith teljesen kivirult válása ótahttp://www.life.hu/trend/20151105-melanie-griffith-kivirult-miota-elvalt-antonio-banderastol.htmlMióta elvált Antonio Banderastól, az 59 éves színésznő mintha feltámadt volna hamvaiból. Trend--14 Star Wars-tetoválás készül egyszerre a Tetoválók Éjszakájánhttp://www.life.hu/kult/20151203-kulturalis-programajanlo-december-3-6.htmlVégre itt a december! Az év utolsó hónapja is rengeteg érdekes programot és rendezvényt tartogat. Az ünnepek közeledtével karácsonyi vásárok tömkelege közül válogathatunk, a kisebbek pedig találkozhatnak a Mikulással. A tetoválások szerelmeseit egy különleges éjszaka várja, ahol számtalan extrém, és nem mindennapi mintát vehetünk közelebbről szemügyre. Nézzük, hova érdemes elmenni a héten! Kult--Hoppá! Bombaformában van az 59 éves Melanie Griffithhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151028-melanie-griffith-59-eves-szineszno-bombaformaban-van.htmlA színésznő szervizelni vitte kocsiját Beverly Hillsben; Melanie Griffith egy egyszerű edzőruhát viselt, ami azonban kiválóan alkalmas volt arra, hogy megcsodáljuk benne alakját. Ez Zsír!--Apja hamvaiból csináltatna tetoválást Aureliohttp://www.life.hu/csalad/20151208-aurelio-apja-hamvaibol-csinaltatna-tetovalast.htmlA Való Világ hatodik szériájának győztese november végén vesztette el édesapját. A búcsúztató már megvolt, Aurelio pedig teljesítette apja utolsó kívánságát. Család--Lediplomázott Melanie Griffith és Antonio Banderas lányahttp://www.life.hu/csalad/20150617-melanie-griffith-es-antonio-banderas-lanya-lediplomazott.htmlKözös családi képet posztolt hivatalos Instagram oldalára a híres színésznő, Melanie Griffith.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.