Bár számtalan jelölt lenne, a Konyhafőnök című műsor sztárséfje, aki nemrég szakított barátnőjével, továbbra is szingli, hiába beszélik az ellenkezőjét.

Mint korábban a Life.hu is megírta, Fördős Zé és párja, Havas Dóra két és fél év után szakítottak egymással. Bár a jóképű sztárszakácsot már számtalanszor összeboronálták valakivel, ezúttal maga tett pontot a találgatások végére: jelenleg továbbra is a szinglik táborát erősíti. 

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A híresztelések ellenére nincs még új barátnőm. Nem vagyok az az ember, aki titkolózik, ezért ha valakivel komolyabbra fordul a kapcsolatom, ígérem, hogy nem fogom rejtegetni a nyilvánosság elől - mondta el a Story magazinnak Zé, aki szerint csak a munkájából kifolyólag veszik körbe szép nők, ezért kaptak szárnyra a pletykák. Hozzátette: nincs kifejezett nőideálja, ám annál jobban hisz a sorsszerű találkozásokban, és egyáltalán nem az a rámenős típus. „Sokan azt gondolnák rólam, hogy ismert emberként rámenős vagyok, és én kezdeményezek, de ez egyáltalán nem így van.A televíziózás ellenére ugyanaz a szerény, visszafogott srác maradtam, aki voltam - mondta el Zé, akinek imponál, ha a lány kezdeményez: Nekem imponál, ha a lányon látom, hogy érdeklődik irántam.