Nicole Kidman: "Még gyerek voltam, amikor hozzámentem Tomhoz"

Forrás: AFP/Jason Merritt -
házasság válás színész Nicole Kidman kapcsolat Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem beszélt Tom Cruise-zal való házasságáról, a 48 éves színésznő azonban most megosztott pár titkot a 10 évig tartó románcról. 

Nicole Kidman ma boldog házasságban él szerelmével, Keith Urbannal, első házassága Tom Cruise-zal, akivel két gyermeket is örökbe fogadtak, azonban nem volt zökkenőmentes. "Még gyerek voltam, 23 éves, amikor hozzámentem Tomhoz. De minden ellenére nem bánok semmit abból az időszakból" - mondta a The evening Standardnak a színésznő, aki azt is elárulta, sosem érezte magát annyira magányosnak, mint válásukat követően.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az interjú során azt is megkérdezték az egyre többet plasztikáztató színésznőtől, hogy miben más a mostani házassága Keith Urbannal, mint amilyen annak idején Tom Cruise-zal volt. Nicole pedig azt válaszolta: "Nem lehet összehasonlítani az ilyen dolgokat, hiszen minden emberi kombináció más és más pozitívumokat hoz ki belőlünk".

Tom Cruise és Nicole Kidman nem voltak ott lányuk esküvőjén

Tom Cruise és Nicole Kidman lánya, Isabella Cruise megházasodott. A szcientológus ceremónián nem volt jelen Tom Cruise. Olvasd el a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.