Sokáig nem beszélt Tom Cruise-zal való házasságáról, a 48 éves színésznő azonban most megosztott pár titkot a 10 évig tartó románcról. 

Nicole Kidman ma boldog házasságban él szerelmével, Keith Urbannal, első házassága Tom Cruise-zal, akivel két gyermeket is örökbe fogadtak, azonban nem volt zökkenőmentes. "Még gyerek voltam, 23 éves, amikor hozzámentem Tomhoz. De minden ellenére nem bánok semmit abból az időszakból" - mondta a The evening Standardnak a színésznő, aki azt is elárulta, sosem érezte magát annyira magányosnak, mint válásukat követően.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az interjú során azt is megkérdezték az egyre többet plasztikáztató színésznőtől, hogy miben más a mostani házassága Keith Urbannal, mint amilyen annak idején Tom Cruise-zal volt. Nicole pedig azt válaszolta: "Nem lehet összehasonlítani az ilyen dolgokat, hiszen minden emberi kombináció más és más pozitívumokat hoz ki belőlünk". 

Tom Cruise és Nicole Kidman nem voltak ott lányuk esküvőjén
Tom Cruise és Nicole Kidman lánya, Isabella Cruise megházasodott. A szcientológus ceremónián nem volt jelen Tom Cruise. Olvasd el a Life.hu cikkét.