A legjobb karácsonyi jelmezbe öltöztetett mellek

Forrás: Instagram/industry_lyfe -
mell karácsony jelmez öltöztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem tudod, mit vegyél fel az ünnepeken? Mutatunk pár tippet a bátrabbaknak. De azért ne a nagyi előtt!

Te a rénszarvas típusú, vagy a mikulásvirágos vagy? Hiánypótló összeállítás jelent meg a Buzzfeeden, amely összegyűjtötte a legkreatívabb karácsonyi öltözékeket, amelyek vagy a vállat, vagy a testünk egyik felét, vagy az egészet, de legalábbis az egyik mellünket szabadon hagyja, így azt bármivel kedvünk szerint díszítgethetjük.

Például mikulásvirággal:

Forrás: instagram.com

Vagy rénszarvassal:

Forrás: Instagram/industry_lyfe

Így is lehet:

Forrás: Instagram/wingusdingus

Vagy kicsit szőrösebb rénszarvassal:

Forrás: instagram.com
7 kilós fenyőtoboz törte be a fejét, súlyos agysérülést szenvedett a férfihttp://www.life.hu/news/20151017-hatalmas-fenyotoboz-torte-be-egy-amerikai-ferfi-fejet-egy-nemzeti-parkban.htmlKártérítését perli az államot egy volt amerikai katona, akinek koponyáját egy lehulló hatalmas fenyőtoboz törte be egy nemzeti parkban, súlyos agysérülést okozva. News--Tanulságos videó: hogyan NE készíts karácsonyi vacsorát!http://www.life.hu/karacsony/poengyar/20151116-mr-bean-karacsonyi-pulykat-sut-baratnojenek-video.htmlHa netán pulykát terveztél készíteni a nagy napra, Mr. Bean megmutatja, milyen veszélyeket rejt a sütése. PoéngyárThinkstockLindsay Lohan már az ünnepekre készül - meztelenülhttp://www.life.hu/intim/20151212-lindsay-lohan-szineszno-meztelenul-keszul-az-unnepekre.htmlEgy üveg pezsgővel az ölében pózol a botrányairól elhíresült színésznő egy magazin különkiadásában. IntimOrigoDíszek, fények, cukiságok - Így öltöztesd karácsonyi díszbe otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20151207-diszek-fenyek-cukisagok-az-idei-karacsonyi-trendek.htmlAz idei évben is egy halom ragyogó karácsonyi dekoráció és elbűvölő kiegészítő lepte el a lakberendezési áruházak polcait. A csodásabbnál csodásabb díszek között könnyen elveszhet az ember, hogy egy kicsit segítsünk a döntésben, összeszedtük a mi kedvenceinket. Otthon--Csipkecsoda karácsonyra - Káprázatos havas fenyők http://www.life.hu/karacsony/dekor/20151130-csinald-magad-kreativ-fenyofak-tortacsipkebol.htmlBár a boltok polcain szebbnél szebb csillogó díszek sorakoznak, a szívünkhöz mégiscsak azok a dekorációk állnak a legközelebb, amelyeket saját kezűleg készítünk el. Az alábbiakban egy hihetetlen dekoratív és mutatós csipkecsodát ajánlunk a figyelmedbe. Dekor--Pulzáló partizás, és hegedűszó az ünnepi forgatagban http://www.life.hu/kult/20151209-kulturalis-programajanlo-december-9-13.htmlIgazi kulturális csemegével készültünk nektek. A zene szerelmesei most nehezen tudnak majd választani kedvükre való programot, hiszen a könnyűzenétől kezdve, a komolyzenéig mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A következő rendezvények láttán te sem tudsz majd nemet mondani. Gyerünk, vedd elő a naptárad, és jegyezd fel a következő időpontokat! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.