A sorsod ellen tenni nem tudsz, de együttműködni vele bármikor

Forrás: Thinkstock -
ego párkapcsolat kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Aludtam. Azt álmodtam, hogy az élet csupa élvezet. Felébredtem. Azt tapasztaltam, hogy az élet csupa szolgálat. Szolgálok. Most már azt tapasztalom, hogy a szolgálat az élvezet." 

Szolgálni nem azt jelenti, hogy valakinek, valakiknek az alattvalója és csicskása vagy. Szolgálni alapvetően egyetlen embert kell, saját magadat. Nem az ego által képviselt önmagadat, hanem a valódi énedet, az isteni részedet.

Az ego ugyanis félelemből, hatalomvágyból, bűntudatból, megfelelési kényszerből szolgál.

Forrás: Thinkstock

A valódi szolgálat sosem követel olyan áldozatot tőled, hogy meghasonulj, vagy tönkretedd önmagadat, esetleg olyan terheket vegyél a válladra, amik alatt összerogysz. Az igazi áldozat az, amikor feláldozod azt, amivé az ego tett. Csak ezáltal tudod a legtöbbet tenni önmagadért.

A legtöbb jót is csak így tudod okozni másoknak és a környezetednek. Mindenkinek megvan a feladata és a küldetése ebben a világban, de nem foglalhatod el a neked kijelölt és téged megillető helyet, ha hatásban vagy az élet dolgaitól, vagy rosszabb esetben magadtól.

Küzdhetsz a sorsod ellen, de nem te vagy az esélyesebb.

A mondás szerint megtámadhatod azt is, akit a tükörben látsz, bizonyossággal vissza fog támadni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.