7+1 dolog, amit a pasik eltitkolnak a nők előtt

Forrás: giphy.com -
pornó férfi titok kapcsolat Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobb ha felkészülsz arra, hogy a pasidnak is vannak titkai!

1. Egy-két barátját, aki látta őt matt részegen. Nyilván a pasid nem szeretné, ha arról beszélgetnél vele, hogy milyen kalandokba bonyolódott egykor.

2. A pornó gyűjteményét. Bár az internetnek hála már könnyebben rejti el vagy oldja meg az ilyen dolgait 2015-ben.

Forrás: giphy.com

3. Az Instagram követéseit. Amikor felmegy az oldalára és végigpörgeti – momentán te éppen mellette vagy ekkor – és csak melleket látsz, nem biztos, hogy szemrehányást kellene tenned neki, főleg ha ritkán használja az oldalt.


4. A lányok számát, akikkel lefeküdt. Ez egy olyan információ, amit sokszor jobb nem tudni - és az sem kizárt, hogy valójában még szépít a dolgon. Mindketten jobban jártok, ha nem emlegetitek ezt fel.

5. Hogy megcsalta-e valaha a párját. Még egy tipikus tabu kérdés, ami inkább maradjon titok, hiszen ha erre igennel válaszol, onnantól fogva biztos azon fog kattogni az agyad, hogy hozzád sem lesz hűséges.

6. Egyáltalán nem figyelt arra, amit az elmúlt tíz percben mondtál neki, de mivel nem akar megbántani, inkább okosan bólogat, amikor rákérdezel.

Forrás: giphy.com

7. Valójában nagyon féltékeny tud lenni, csak éppen jól titkolja előtted.

+1 Bármennyire is faggatod, általában még a legfifikásabb technikákkal sem tudod őt szórabírni a karácsonyi ajándékod részleteiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.