Koltay Tamás esküvő Görög Zita szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita hozzáment szerelméhez, Koltay Tamáshoz.

Görög Zita és a TV2 volt sajtófőnöke, Koltay Tamás pár nappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent. A modell-műsorvezető és szerelme egy egzotikus szigeten házasodott össze - tudtunk meg a Hot! magazin Facebook-oldaláról.

Forrás: Twitter, Fotó: Zsigmond László/Life.hu

7 nap, 7 újítás a jobb szexért – Szenvedélyfokozó tippek 2016-ra!http://www.life.hu/intim/20151221-7-nap-alatt-7-intim-ujitas-a-jobb-szexert-ime-szenvedelyfokozo-tippjeink-2016-ra.htmlAz év végéhez közeledve talán te is elkészítetted a saját fogadalomlistádat, amin szerepel a pluszkilók leadása, a nyelvtudásod tökéletesítése és a kibékülés a "mindenkinél okosabb" kolléganőddel. De mi a helyzet a szerelmi életeddel? Oké, lehet, hogy imádjátok egymást a pasiddal, ám ettől függetlenül tudnod kell, hogy a jó szexhez nem elég, ha bebújtok a takaró alá, és szabad folyást engedtek a dolgoknak... IntimThinkstockSzingli pasi becsajozik: "Van, hogy úgy jó, ha csak egyetlen éjszaka az egész"http://www.life.hu/intim/20151220-szingli-pasi-becsajozik-van-hogy-ugy-jo-ha-csak-egyetlen-ejszaka-az-egesz.htmlEgyik szombat este felmerült az ötlet, hogy a megszokott kocsmánkat elhagyva menjünk el egy új helyre. Új hely, új vadászösvény! Ez idáig jó, de mégis hova? Két cimborámmal gyorsan előkaptuk a telefonokat, és vadul keresni kezdtük, hová lenne érdemes lenézni. Rövid böngészés és tanácskozás után egy belvárosi bár mellett tettük le a voksunkat, amiről már sokat hallottunk, leginkább nő ismerőseinktől. Hiszen ki tudná ezt náluk jobban?IntimThinkstockEmily Ratajkowski a csupasz punciját mutogatja egy magazin címlapjánhttp://www.life.hu/intim/20151228-emily-ratajkowski-teljesen-levetkozott-a-treats-cimlapjan.htmlMost már nyugodtan kijelenthetjük, hogy nála tökéletesebb testű nőt nem hordott hátán a Föld! Emily Ratajkowski ezúttal a Treats! magazin címlapján mutatta meg magát csupasz valójában. IntimOrigoHoppá! Harry herceg újra szerelmes?http://www.life.hu/intim/20151228-harry-herceg-egy-not-olelgetett-a-sandringhami-futamon.htmlEgy igazán árulkodó fotót készítettek nemrég a botrányos viselkedéséről ismert hercegről, aki éppen egy fiatal nőt ölelgetett. Vajon Harry újra szerelmes? Intim--Ilyen egy romantikus kirándulás: Tóth Gabi és szerelme biztosan nem fáznakhttp://www.life.hu/intim/20151227-toth-gabi-es-szerelme-romantikus-kirandulasa.htmlA karácsonyt követő vasárnapot Tóth Gabi és párja a szabadban töltötték és erről posztoltak is. IntimOrigoSzerelemszag a levegőben? Így élheted túl a stresszes randiheteket!http://www.life.hu/intim/20151220-uj-szerelem-a-lathataron-igy-elheted-tul-a-stresszes-randiheteket-tippek-hogy-ne-gorcsolj.htmlHa vannak olyan emberek, akik talán a legboldogabbak a világon, akkor ők azok, akik csak nemrég kezdtek el randizgatni valakivel, de nem úgy, hogy "csináljuk, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle", hanem amikor tüzesek az érzelmek, és szerelemszag van a levegőben. Az ismerkedés eleje a legizgalmasabb, ám a legtöbb szorongást kiváltó időszak, de hogy ne tedd tönkre a félelmeiddel a csodálatos pillanatokat, itt van néhány túlélőtipp az első néhány héthez. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.