Meleg fiúknak kellett csókolózniuk vadidegen lányokkal - Videó!

homoszexuális csók kísérlet videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kísérlet koncepciója szerint egyik fél sem ismerhette egymást, és minimum 15 másodpercig nem szabadott abbahagyniuk a csókot. A végeredmény igen meglepő lett. 

Volt köztük, aki még sosem élt át hasonló élményt, így eléggé zavarban érezte magát. Mások pedig meglepő módon élvezték az eseményeket, és később el is kérték a megcsókolt lány számát.

Úrnők, szolgák, dominák: Ezek voltak 2015 legszexibb filmjei! (18+)http://www.life.hu/intim/20151230-ezek-voltak-2015-legszexibb-filmjei-szerelem-es-a-szurke-otven-arnyalata.htmlAz év végére összegyűjtöttük nektek az idei mozis termésből azokat a filmeket, amelyek leginkább a szexualitás körül forogtak, akár ilyen, akár olyan módon. Jó szórakozást hozzájuk, és bizsergető filmélményeket – 2016-ban is!Intim--Kövér vagy csúnya. Esetleg mindkettő - Erről árulkodnak a nők társkeresős képeihttp://www.life.hu/intim/20151229-ferfiszemmel-a-nok-tarskeresos-profilok-es-a-fotok-amik-nagyon-gazak.htmlÖsszegyűjtöttük pasiszemmel, mik azok a tipikus és rendszeresen visszatérő jelenségek a női profiloldalak fotóinak terén, amelyek a netes társkeresőkön jó eséllyel keresztbetesznek az ismerkedésnek.IntimThinkstockRita Ora átütő mellbimbói elárulták, milyen hideg a víz Miami partjainálhttp://www.life.hu/intim/20151229-rita-ora-enekesno-mellbimboi-atutottek-furdoruhajan.htmlA brit énekesnő éppen a kelet-amerikai partvidéken tölti jól megérdemelt pihenését, ahol közszemlére tette fürdőruháját átütő mellbimbóit. Intim--Szakított kedvesével Mihalik Enikő? http://www.life.hu/intim/20151229-mihalik-eniko-szakitott-dan-focista-kedvesevel-egyedul-maradt-new-yorkban-a-modell.htmlA gyönyörű szupermodell állítólag már nem alkot egy párt Mathias Jorgensen dán focistával. A hírek szerint a lány New Yorkot is elhagyja a közeljövőben. Intim--Újra együtt? Csókkal köszöntötte exférjét, Sealt Heidi Klumhttp://www.life.hu/intim/20151229-heidi-klum-modell-es-seal-enekes-csokkal-koszontotte-egymast.htmlBár nem szájra ment, eléggé érzékire sikeredett az egykori sztárpár üdvözlése ahhoz, hogy újra az együttlétükről kezdjenek cikkezni a külföldi oldalak. Intim--Továbbra is együtt él a válófélben lévő Jennifer Garner és Ben Affleckhttp://www.life.hu/intim/20151229-jennifer-garner-szineszno-es-ben-affleck-szinesz-tovabbra-is-egy-birtokon-elnek-egyutt.htmlBár saját bevallásuk szerint bosszantó, mégis ugyanazon az otthonon osztozik továbbra is az egykori hollywoodi házaspár. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.