A Jóbarátok sztárja már rég túl van Brad Pitten, és csakis a legjobbakat kívánja exférjének és mostani feleségének, Angelina Jolie-nak.

Nincs már benne harag, és már helyére tette az immár 10 évvel ezelőtt történt szakítását Brad Pitt-től - derült ki Jennifer Aniston a The Hollywood Reporternek adott interjújából, amelyet a TV GO is megírt. 

Forrás: AFP/Jason Merritt

„Nem állunk napi kapcsolatban, de kölcsönösen a legjobbakat kívánjuk egymásnak.Ebben a történetben senki sem hibázott, néha egyszerűen csak megtörténnek a dolgok, és hiába küzdünk ellenük- magyarázta Jen, aki ennek ellenére még mindig hisz a házasságban, olyannyira, hogy 2015-ben négy év után a legnagyobb titokban feleségül ment kedveséhez, Justin Theroux színészhez. A 46 éves színésznő köszöni, de remekül van, elégedett az életével, annak viszont kifejezetten örülne, ha végre leszállnának a 10 évvel ezelőtt történt szakításáról. Nincs itt semmilyen szaftos sztori, és nem bánnám, ha a világ végre abbahagyná ezt a hülye szappanoperaszerű baromságot, amit a válásunk köré kitalált - fogalmazott a sztár.