Jennifer Aniston: "Nem bánnám, ha a világ abbahagyná ezt a szappanoperaszerű baromságot"

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Brad Pitt házasság válás Justin Theroux Angelina Jolie megcsalás exférj Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja már rég túl van Brad Pitten, és csakis a legjobbakat kívánja exférjének és mostani feleségének, Angelina Jolie-nak.

Nincs már benne harag, és már helyére tette az immár 10 évvel ezelőtt történt szakítását Brad Pitt-től - derült ki Jennifer Aniston a The Hollywood Reporternek adott interjújából, amelyet a TV GO is megírt.

Forrás: AFP/Jason Merritt
Jennifer Aniston egy Jóbarátok-béli kollégájával csalta meg Brad Pittethttp://www.life.hu/sztarok/20150717-jennifer-aniston-megcsalta-bradt-pittet-a-hazassaguk-alatt.htmlÚjabb elképesztő hír látott napvilágot a napokban, Hollywoodban. Jennifer Aniston állítólag viszonyt folytatott egy kollégájával a házassága alatt.TV + Sztárok--Nagyon megöregedett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry - Alig ismerni ráhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-matthew-perry-a-jobaratok-sztarjara-nagyon-megoregedett.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perryt pluszkilókkal, kopaszodó, ősz hajjal és borostával kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Hurrá! Egymással randizgat a Jóbarátok két sztárja, Courteney Cox és Matthew Perry http://www.life.hu/intim/20151220-egymassal-randizik-a-jobaratok-ket-sztarja-courteney-cox-es-matthew-perry.htmlUgye még mindenki emlékszik rá, mennyire aranyos pár volt a Jóbatárok Chandlerje és Monicája? Nos, úgy tűnik, Courteney Cox és Matthew Perry a valóságban sem közömbösek egymás iránt. Intim--Rá sem ismerünk Jennifer Anistonra! Durván megváltozott a külsejehttp://www.life.hu/sztarok/20151215-jennifer-anistont-szokatlan-kulsovel-fotoztak-le-legujabb-filmje-forgatasan.htmlA 46 éves színésznőt Atlantában kapták le a lesifotósok, de nagyon furcsa képeket készítettek róla. TV + Sztárok--Jennifer Aniston 4 óránál többet nem tölt együtt férjével - Szerinte ez a jó házasság titkahttp://www.life.hu/intim/20151106-jennifer-aniston-elarulta-a-jo-hazassag-titkat.htmlMég csak néhány hónapja házasodtak össze, de Jennifer Aniston állítólag máris megfejtette a hosszú házasság titkát. Intim--A nap rejtélye: miért szelfizik Justin Bieber Jennifer Anistonnal?http://www.life.hu/sztarok/20151112-justin-bieber-enekes-jennifer-aniston-szinesznovel-szelfizett.htmlA lehető legfurcsább sztárpárosítást láthattuk a minap a fiatal énekes képmegosztó oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.