Kulcsár Edina nemrég szakított párjával, aki egyes források szerint máris új barátnőre lelt. A szépségkirálynő most közösségi oldalán osztotta meg érzéseit ezzel kapcsolatban.

Kulcsár Edina tavaly év végén szakított párjával, Mátéval. A szépségkirálynő közösségi oldalán kapott üzenetet egy kommentelőtől, amely szerint Máté máris új lány oldalán feszít. Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy a férfi éppen Edina születésnapján villogott az új barátnőjével. Edina ezután írta le gondolatait a férfiakkal kapcsolatosan. 

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Én le vagyok tiltva az oldaláról, így nem látom, viszont állandóan mind az ismerősök, mind pedig ismeretlenek írnak miatta nekem! A csúcs az az volt, amikor állítólag december 23-án a születésnapomon tették ki az első közös képüket!  – írta Edina, aki ezután őszintén vallott érzéseiről is. „Lényeg a lényeg, a férfiak 95%-a szavahihetetlen, akik becsapják a nőket, és kihasználják! És a kisebbségi komplexusról ne is beszéljünk. Bár nőkből is van ilyen! Főleg azok, akik vagyon, és ingóságok alapján castingolnak a jövendőbeli posztra!” – fejtette ki a szépség.