A világ legszexibb egészségügyi dolgozójáért több millió nő rajong, Dr. Mike pedig azt is elárulta, miért vonzódnak a szebbik nem tagjai az orvosokhoz. 

"Lelkesek, elkötelezettek és együttérzőek" - így jellemezte az orvosokat Dr. Mike, aki szerint ez lehet az oka annak, hogy a nők ennyire vonzódnak hozzájuk. A világ legszexibb dokija - akinek több mint egymillió követője van Instagramon, és aki éppen egy magyar lánnyal randizgat - az ausztrál Daily Mailnek nyilatkozott arról, hogy ezek mellett a tulajdonságok mellett természetesen a hölgyek számára az is vonzó lehet, hogy az orvosok jól keresnek. 

Doctor "nagyon dögös" MikeForrás: Instagram/ Doctor Mike
Ha túl szexi a doki: Nála vagy neki akarsz szülni?
Már az egyetemen felhívják az orvostanhallgatók figyelmét arra, hogy a popsztárok után bizony az orvosszakma a legvonzóbb a hölgyeknél. Azért, mert tekintélyt parancsolók, határozott döntéseket hoznak, és jóformán megmentik az életünket. Korábban egy neve elhallgatását kérő fogszakorvos avatta be a Life.hu olvasóit abba, hogyan élik meg ezt a helyzetet a dokik. Cikkünket ide kattintva érheted el!