Ez gyors volt! Máris összeköltözött régi-új pasijával Pippa Middleton

Forrás: Northfoto -
Pippa Middleton párkapcsolat milliomos összeköltözés James Matthews Katalin hercegné szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint egyre komolyabb a dolog Katalin hercegné húga és a milliomos James Matthews között: alig két hónap együttlét után összeköltözött a szerelmespár.

Gyorsan halad a dolog Pippa Middleton és James Matthews között. A pár már randizott egy rövid ideig 2012-ben, és Pippa eljegyzésének felbontása után nem sokkal kezdett el újra találkozgatni.

Forrás: Northfoto

Pippa számos híres brit férfi szívét hódította már meg: nagyjából egy évet járt a krikettjátékos Alex Loudonnal, majd Winston Churchill egyik rokonával, Alexander Spencer-Churchillel volt együtt néhány hónapot, egy rövid ideig pedig Guy Pelly vállalkozóval is együtt járt - csak néhány név a teljesség igénye nélkül.

Ez gyors volt! Négy hónap együttlét után eljegyezték Mick Jagger exét, Jerry Hallthttp://www.life.hu/intim/20160112-jerry-hall-mick-jagger-exfeleseget-eljegyezte-a-84-eves-rupert-murdoch-mediamogul.htmlAlig pár hónappal a megismerkedésük után már be is jelentette eljegyzését az 54 éves Jerry Hall és 84 éves párja, Rupert Murdoch médiabáró.Intim--Elképesztő: élő hangszer lett a meztelen modellbőlhttp://www.life.hu/intim/20160115-anke-catesby-testfestessel-elo-hangszert-varazsolt-a-meztelen-modellbol.htmlNem csupán a hangja, a formája is elképesztően gyönyörű: ez ihlette meg Anke Catesby testfestőművészt, aki egy hölgyismerőse testét varázsolta csellóvá néhány ecsetvonással. Intim--Tangás fotóval borzolja a kedélyeket Irina Shaykhttp://www.life.hu/intim/20160112-irina-shayk-orosz-szupermodell-tangas-bikiniben-pozol-egy-tengerparton.htmlMég egy kép, ami miatt irigykedhetünk a gyönyörű szupermodellre és tökéletes testére. IntimOrigoSzexi pasik macskákkal - Melyikük a cukibb?http://www.life.hu/intim/20160112-szexi-ferfiak-macskakkal-kepgaleria.htmlNehéz eldönteni, melyikőjük az aranyosabb. Jó gyönyörködést! Intim--Másfél év házasság után válik férjétől Cheryl Fernandez-Versinihttp://www.life.hu/intim/20160110-cheryl-fernandez-versini-az-x-factor-zsuritagja-masfel-ev-utan-valik-ferjetol-jean-bernardtol.htmlA brit X-Factor zsűritagja a hírek szerint már augusztusban szakított a sorban második férjével, Jean-Bernard francia üzletemberrel. Intim--Titokzatos lányt ölelget magához Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20160111-brooklyn-beckham-a-titokzatos-baratnojevel-feltehetoen-sonia-ammarral-lathato-kozos-foton.htmlA Beckham-család 16 éves szépfiúja a jelek szerint egy igazi romantikus úriember, aki gondosan ügyel arra, hogy megőrizze magának magánéletét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.