A veszekedéseken persze túl lehet lépni, és le lehet söpörni őket az asztalról, mint ahogy a vágóhídon a munkások is lemossák a mocskot a kőpadlóról a műszak végeztével. De akármilyen tisztára is súrolják, az már nem lesz olyan, mint új korában... 
Ha egy nő nem éli és élheti meg a párja mellett a nőiességét, és természetesen fordítva, a férfi a férfiasságát, az előbb-utóbb a testi vonzódás rovására fog menni. 
És, hogy a testi eltávolodás idézi elő a veszekedéseket, vagy a mindennapossá vált konfrontálódás okozza a nemiség hiányát? Nos, teljesen mindegy. 
Forrás: Thinkstock
Ezen agyalni valószínűleg olyan hiábavaló vállalkozás, mint azon gondolkodni, hogy mit csinál a szél, ha nem fúj. 
Trisztán és Izolda legendájában így hangzik el egy mondat: „Szerelemben tartóztatja magát, de nem gyűlöletben.” Nincs is más feladatunk, mint megfordítani az állítást, és felszólító módba rakni. 
Fukarkodj a gyűlölettel, és bánj bőkezűen a szerelemmel! 
Forrás: Pilát Gábor
A szerzőről
A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról