Zimány Linda befotózott köntöse alá

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
szexi szelfi intim Zimány Linda masszázs köntös láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell megmutatta, milyen tökéletes idomok lapulnak a köntöse alatt - ez aztán az intim fotó!

Zimány Linda – akinek gyönyörű alakját, már többször megcsodálhattuk - kényeztető napot tartott és thai masszázson járt. A modell a rajongók legnagyobb örömére az ellazulásra várva megmutatta, milyen tökéletes lábak lapulnak a hosszú köntös alatt.

Forrás: Instagram/Zimány Linda
Tolvai Reni: „András azt tanácsolta legyek laza"http://www.life.hu/sztarok/20160124-tolvai-reni-enekesno-a-dal-2016-versenyzoje-jo-tanacsot-kapott-kallay-saunders-andrastol.htmlSzombat este az énekesnő mindenkit meglepett extravagáns dalával és fellépőruhájával. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJakupcsek Gabriella ma látható utoljára a közmédiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160124-jakupcsek-gabriella-a-kozteve-menesztett-musorvezetoje-ma-lathato-utoljara-a-kozmedian.htmlVasárnap még láthatjuk a menesztett műsorvezetőt, mert az utolsó Magyarország, szeretlek! még a régi stábbal kerül adásba. TV + Sztárok--Bódi Csabi álomnyaralásán ismét feleségül vette Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20160124-bodi-csabi-mulato-szenesz-alomnyaralasan-ismet-felesegul-vette-ginat.htmlA mulatós sztár és felesége, Gina a földi paradicsomban jártak. Csabi titokban egy igazi álomutazást szervezett feleségének a Maldív-szigetekre.TV + Sztárok--Most már biztos! Lajcsit holnap szabadlábra helyezik –Ügyvédje nyilatkozott a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20160123-galambos-lajos-zenesz-ugyvedje-dr-frohlich-krisztian-megerositette-hogy-lajcsit-szabadlabra-helyezik.htmlGalambos Lajos ügyvédjét telefonon értük el. Dr. Fröhlich Krisztián megerősítette, hogy a zenész vasárnap már otthon ebédelhet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoObszcén falfeliratot rajzoltak Stohl András házárahttp://www.life.hu/sztarok/20160119-stohl-andras-hazara-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozatban-obszcen-feliratot-rajzoltak.htmlA színészt nem lepte meg a nemiszervre utaló felirat, hiszen tudta ki tettes. TV + Sztárok--Solti Ádám ledobta a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szabo-adam-az-rtl-klub-baratok-kozt-adamja-ledobta-a-textilt-es-izmos-felsotestet-villantott.htmlIzmos felsőtestet villantott a Barátok közt sztárja, akinek meztelen testét csak egy törülköző takarta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.