Hogyan lesz képes Céline Dion feldolgozni az őt ért veszteséget?

halál testvér Céline Dion tragédia férj énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő élete fenekestül felfordult az elmúlt hetekben. Néhány nap leforgatása alatt nem csak a férjétől, de a testvérétől is el kellett búcsúznia. 

A háromgyermekes anyuka január 14-én veszítette el párját, René Angélilt, majd pár napra rá bátyja, Daniel Dion is eltávozott az élők sorából. A legszörnyűbb, hogy mindkettőjükkel a rák végzett. Nem csoda, ha az énekesnő teljesen összetört lelkileg, és alig bírja tartani magát a történtek után. Több külföldi magazin is azt találgatja most, hogy vajon hogyan fogja túltenni magát a történteken.

Céline Dion Forrás: AFP/Geoff Robins

"Felfoghatatlan, mit érezhet. Iszonyatos erő és bátorság kell ahhoz, hogy végig csinálja a következő heteket. Nem omolhat össze. Tovább kell mennie, és fájdalommal a szívében, de fel kell lépnie február 23-án Las Vegasban" - írja a Bunte magazin. Lehet, hogy Dionnak most pont erre van szüksége, hogy egy kicsit le tudja kötni magát.

Ezekkel a szavakkal búcsúzott édesapjától Celine Dion fia

"15 év nagyon kevés ahhoz, hogy megismerj valakit, úgy igazán. Édesapám elfoglalt ember volt, de igyekeztünk sok időt együtt tölteni: golfoztunk, pókereztünk, finomakat ettünk együtt. Apa, rengeteg szép emléket hagytál ránk, amiket én majd próbálok átadni fiatalabb testvéreimnek is. Ígérem neked, igyekszem azok szerint az értékek szerint élni, amikre te tanítottál."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.