Az énekesnő élete fenekestül felfordult az elmúlt hetekben. Néhány nap leforgatása alatt nem csak a férjétől, de a testvérétől is el kellett búcsúznia. 

A háromgyermekes anyuka január 14-én veszítette el párját, René Angélilt, majd pár napra rá bátyja, Daniel Dion is eltávozott az élők sorából. A legszörnyűbb, hogy mindkettőjükkel a rák végzett. Nem csoda, ha az énekesnő teljesen összetört lelkileg, és alig bírja tartani magát a történtek után. Több külföldi magazin is azt találgatja most, hogy vajon hogyan fogja túltenni magát a történteken. 

Céline DionForrás: AFP/Geoff Robins

"Felfoghatatlan, mit érezhet. Iszonyatos erő és bátorság kell ahhoz, hogy végig csinálja a következő heteket. Nem omolhat össze. Tovább kell mennie, és fájdalommal a szívében, de fel kell lépnie február 23-án Las Vegasban" - írja a Bunte magazin. Lehet, hogy Dionnak most pont erre van szüksége, hogy egy kicsit le tudja kötni magát. 

Ezekkel a szavakkal búcsúzott édesapjától Celine Dion fia
"15 év nagyon kevés ahhoz, hogy megismerj valakit, úgy igazán. Édesapám elfoglalt ember volt, de igyekeztünk sok időt együtt tölteni: golfoztunk, pókereztünk, finomakat ettünk együtt. Apa, rengeteg szép emléket hagytál ránk, amiket én majd próbálok átadni fiatalabb testvéreimnek is. Ígérem neked, igyekszem azok szerint az értékek szerint élni, amikre te tanítottál."