Erzsébet királynő elárulta, ki volt élete első szerelme

Forrás: AFP/Adam Berry -
kutya II. Erzsébet brit királynő uralkodó szerelem corgi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit uralkodónő most elárulta, hogy bár életében Fülöp herceg volt az első férfi, a szívét már korábban is megdobogtatták. 

A 89 éves királynővel Michael Joseph Gross készített korábban egy interjút, melyből most egy életrajzi könyvet is készített. Ebből kiderül, hogy évekkel ezelőtt II. Erzsébet teljesen odavolt első kutyusáért, akit a mai napig gyászol - írja a Vanityfair.

A II. Erzsébetről szóló filmben meg is jelentek a kedvencek Forrás: AFP

"Imádtam az első corgimat. Szinte mindent együtt csináltunk, és a kis négylábú mindig a lábamnál volt. Mondhatom, hogy életem első szereleme ő volt" - mesélte az uralkodónő. A hírek szerint a királyi családnak már harminc corgija volt, most pedig négy ebről gondoskodnak: Emmáról, Willow-ról, Linnetről, és Hollyról.

Risztov Éva sírni tudna a fájdalomtólhttp://www.life.hu/news/20160129-risztov-eva-sirni-tudna-a-fajdalomtol-facebook-oldalan-tette-kozze-erzelmeit.htmlA hosszútávú úszóválogatott több tagja is Thaiföldön készül a szezonra, ahogy az olimpiai bajnok Risztov Éva is. News--Ma este búcsúzik az RTL Klub népszerű sorozatahttp://www.life.hu/news/20160128-az-rtl-klub-dontott-a-valotarsak-cimu-magyar-sorozatarol-jon-a-masodik-evad.htmlDe nem örökre! Nyáron folytatódik a Válótársak, lesz második évad. NewsOrigoRejtélyes betegség miatt fordult vissza egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20160128-rejtelyes-betegseg-miatt-visszafordult-az-american-airlines-londonbol-los-angelesbe-tarto-jarata.htmlAz American Airlines Londonból Los Angelesbe tartó járata kénytelen volt megszakítani útját, mert több utas is rosszullétre panaszkodott. News--Erzsébet királynő halad a korral! Skype-on tartja a kapcsolatot unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20150918-erzsebet-kiralyno-skypeon-tartja-a-kapcsolatot-unokajaval-zara-phillipsel.htmlNem is gondolná az ember, hogy a 89 éves uralkodót érdeklik a technikai újítások. Ha azonban unokájáról van szó, Erzsébet királynő mindent megtesz annak érdekében, hogy tartsák a kapcsolatot - akár az interneten keresztül is. Család--Tatár Csilla kisfiával a kezében lazít - Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160128-tatar-csilla-kisfia-egyszeruen-tunderi-nagyon-varja-mar-a-nyarat-a-musorvezeto-foto.htmlA műsorvezető egyszerűen sugárzik a boldogságtól, mióta világra hozta első gyermekét. Most a kis csöppséggel a kezében tett közzé egy fotót a hivatalos rajongói oldalán. Család--Három nő kálváriája - Mit nevezhetünk családnak?http://www.life.hu/csalad/20160127-alternativ-csalad-ket-anyuka-es-egy-gyerek.htmlA londonban élő Livvyt, egészen csecsemő kora óta édesanyja és a nagynénje nevelte. Mivel azonban gondviselői nem alkotnak egy párt, "csupán" testvéri kötelék fűzi őket össze, jogi szempontból nem számítanak családnak. Így az ezzel járó hasznokat sem élvezhetik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.