Kulcsár Edina gyászol

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
halál gyász rákbeteg szépségkirálynő Kulcsár Edina rokon elvesztése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő könnyes szemmel és megható sorokkal búcsúzott szeretett rokonától. 

Kulcsár Edina már többször jelezte közösségi oldalán, hogy nehéz napokat él át, és sok idejét a kórházban tölti. Most azonban bekövetkezett, ami a legfájdalmasabb egy ember életében: elvesztett egy hozzá közel álló személyt.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Az életben az egyik legfájdalmasabb dolog, ha az ember elveszti valamely szerettét! Sajnos most az én családomban ez történt. A mamámmal, az anyukámmal és a nagybátyámmal (a mamám fiával ) laktam kiskorom óta! Ebből (is) adódik, hogy ők állnak hozzám a legközelebb! A mai nap délelőtt a mamám fia több hét harc után elhunyt! Sajnos őt is megtámadta a legalattomosabb betegség, a rák! Tudom, hogy már jobb neki, de ettől függetlenül nagyon fájdalmas időszak ez egy család életében!

Nagyon büszke vagyok a családomra! Nagyon ritka az ilyen összetartás, mint amiről most ezekben a hetekben az én családom tett tanúbizonyságot! 7. hete szinte minden áldott percben volt mellette valaki, és váltottuk egymást, hogy segítsük őt, és ott legyünk mellette! Hihetetlen mennyin múlik egy emberi élet! Becsüljétek meg, mert ez a legnagyobb kincs, és szeressétek nagyon a családotokat!" – írta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.