Jennifer Lopez levetkőzve a legjobb

sorozat melltartó Shades of Blue vetkőzés Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez nem bízza a véletlenre a Shades of Blue című sorozatának nézettségét, amelynek legutóbbi részében még az ingjétől is megvált a siker érdekében.

Persze nem véletlenül olyan fontos Jennifer Lopez számára, hogy jól teljesítsen a Shades of Blue: a nyomozónőről szóló NBC-sorozatnak nem csupán főszereplőnőjét alakítja az énekesnő, hanem producerként is szerepet vállalt benne.

Forrás: NBC

Igaz, ennél kevesebb ruhában is láthattuk már a popdívát: néhány évvel ezelőtt aktuális pasijával meztelenkedett egyik videóklipjében, legutóbb pedig az All I Have showjában mutatta meg, hogy még ruhában is tud pucérkodni.

Forrás: NBC

És ha valaki olyan remek formában van, mint a 46 éves JLo, akkor miért ne tehetné meg?

Kate Winslet megmarkolta Susan Sarandon melleithttp://www.life.hu/intim/20160202-kate-winslet-megfogta-susan-sarandon-melleit-a-sag-awardson.htmlA színésznő is meglepődött, amikor meglátta kolléganőjét a merész öltözékben. Kate viszont nem jött zavarba, inkább élt a lehetőséggel, és megfogdosta Susan kebleit. Intim--Lady Gaga: "Amikor megerőszakoltak, megváltozott az életem" http://www.life.hu/intim/20151212-lady-gaga-nyilatkozott-arrol-hogy-megeroszakoltak-nem-akarja-hogy-befolyasolja-az-eletet.htmlA világhírű énekesnőt még 19 évesen szexuálisan zaklatta egy nála 20 évvel idősebb férfi. A történtekről már többször mesélt a nyilvánosság előtt, de ilyen részletesen még sosem. Intim--Kivillanó péniszekkel indult el a BBC új sorozata - Videó!http://www.life.hu/intim/20160202-szexjelenet-es-peniszek-a-bbc-uj-sorozataban-az-internet-lazong-video-az-elso-reszbol.htmlA nézők már most kiakadtak, mert szerintük ez a fajta magamutogatás nem méltó egy ilyen hírű tévécsatornához. A Háború és béke feldolgozása a látottak alapján elég izgalmasnak ígérkezik. Intim--A szerelem rövid, a házasság hosszú? Esélylatolgatás hűtlenség előtt!http://www.life.hu/intim/20160202-pilta-gabor-a-szerelem-rovid-a-hazassag-hosszu-fontos-az-eselylatolgatas-hutlenseg-elott.htmlA házasságkötés szinte mindig csodás pillanat. A nehézségek legfeljebb utána jönnek... Intim--Kelemen Anna orbitális mellei nem férnek el a képernyőn - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160202-kelemen-anna-kipakolta-a-kebleit-intim-fotokat-posztolt-magarol-a-celeb-fotok.htmlA celeb egy falatnyi csipkecsodában kapta lencsevégre magát a kanapéján. Az intim felvételek persze rögtön elnyerték a rajongók tetszését. IntimOrigoMeglepő! Csodálatos képek születtek a telefonnal fotózott esküvőrőlhttp://www.life.hu/intim/20160203-telefonnal-fotozta-le-baratai-eskuvojet-sephi-bergerson-dijnyertes-fotos.htmlRitkán fordul elő, hogy profi fotós mobiltelefonjával fényképezne végig egy eseményt, de Sephi Bergerson megtette, és rendkívüli lett az eredmény. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.