Jennifer Lopez tudja, hogyan kell meztelennek öltözni

Forrás: AFP -
színpad meztelen koncert ruha fellépés Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szem nem maradt szárazon, amikor Jennifer Lopez az All I Have nevet viselő showjának megnyitóján a színpadra lépett. 

Bizonyára maga az előadás is káprázatos volt, Jennifer Lopez alig-ruhája azonban simán elvitte volna a show-t önmagában is: a popdíva mindössze egy csillogó kövekkel kirakott, a megfelelő helyeken takaró bodysuitban lépett Las Vegas-i koncertjének színpadjára.

Forrás: AFP

Mondjuk ilyen tökéletes alakkal miért is ne tehetné meg JLo?

Kim, JLo és Beyonce még nem unja, mi már igen

A három grácia odavan azért, hogy lehetőleg minél többször mutassák meg szupernőies testüket. De lássuk, hányszor játszották ezt el a vörös szőnyegen: íme a legmerészebb áttetsző ruhák a vörös szőnyegen!

Gyanúsan kisimult arccal gálázott Brad Pitt: Vajna Timi tudja a titkát!http://www.life.hu/trend/20160111-brad-pitt-szinesz-ranctalanul-kisimult-arccal-jelent-meg-a-golden-globe-dijatado-galan.htmlMégis mi történt vele? A világsztár valamennyi rajongója ezt találgatta a világhálón, amikor a Golden Globe színpadára lépett Ryan Goslinggal.Trend--Hihetetlen, hogy van olyan nő a világon, mint Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/trend/20160120-emily-ratajkowski-modell-mely-dekoltazst-es-csodas-alakot-villantott-instagramon.htmlKarcsú alak, nőies idomok és gyönyörű arc - ez mind Emily Ratajkowski, aki egy újabb jól sikerült fotójával kápráztatta el rajongóit közösségi oldalán. Trend--Mert ő megteheti: talpig fehérben találkozott a pápával Charlene monacói hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160118-charlene-monacoi-hercegne-talpig-feherben-talalkozott-ferenc-papaval.htmlA monacói hercegné egyike azon hét embernek az egész világon, akik viselhetnek fehér színt a pápa mellett. Trend--Helen Mirren: "Szeretnék 20 évvel fiatalabban kinézni"http://www.life.hu/trend/20160115-helen-mirren-szineszno-szeretne-20-evvel-fiatalabban-kinezni.htmlA hollywoodi színésznő mindent elkövet, hogy a legjobbat hozza ki magából, de - mint minden nő - ő is szívesen venné, ha néhány évet, avagy évtizedet letagadhatna korából. TrendAFPNagyon dögös ruhában vezetett műsort Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20160108-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-dogos-ruhaja-a-tv2-mokka-cimu-reggeli-adasaban.htmlA műsorvezetőnő rövid ruhadarabja simán ellopta a show-t a TV2 Mokka reggeli műsorában. Trend--Tanulj Katalin hercegnétől! Így lesz menő a régimódi kosztümhttp://www.life.hu/trend/20160111-katalin-hercegne-regimodi-kosztumeben-igazi-arisztokrata-volt.htmlIgazi angol úrihölgyként jelent meg egy nem hivatalos eseményen Vilmos herceg hitvese. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.