Hosszú Katinka: "3 éve nincs olyan nap, hogy ne lettünk volna együtt"

úszás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Úgy ébredünk, mint férj és feleség, de az edzésen már teljesen más szerepben vagyunk" - mesélte az úszónő, aki hosszú idő után adott interjút. Méghozzá közöset a férjével, Shane Tusuppal.

"Shane rendkívül céltudatos, úgy ismer, mint a tenyerét, és tudja, mikor mit kell mondania ahhoz, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból" - mondta Katinka a Hot magazinnak.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

"Lassan nyolc éve vagyunk együtt, és épp a napokban beszélgettünk arról, hogy az elmúlt három évben nem volt olyan nap, amikor ne együtt lettünk volna."

A sztárpár a nehézségekről is beszélt: "Magyarország csodálatos hely, az emberek rendkívül kedvesek, de néha rám tör a honvágy. Még nem beszélek magyarul, és emiatt néha nehéz kapcsolatokat kialakítanom. De mindenekelőtt a legfontosabb, hogy itt van mellettem a feleségem, aki mindennél többet jelent a számomra - nyilatkozta Shane Tusup, aki elmondta mely szavakat tudja már magyarul:

"Lovacska, cica, okos".

"Itt képzeljük el a közös életünket. Már otthon érzem magam itt" - tette hozzá az úszóedző.

Katinka elárulta, hogy néha ugyan elsírja magát, de olyankor mindig mellette van a párja, aki támaszt és erőt ad neki. "Nekem ő a férjem, a legjobb barátom, az edzőm, az üzlettársam, vagyis a másik felem. Mi ketten így vagyunk erősek."

Forró szexfogások a Valentin-napi étlaprólhttp://www.life.hu/intim/20160203-forro-szexfogasok-valentin-napra-ezekkel-orvendeztesd-meg-a-parodat.htmlVasárnap végre Valentin-nap, nem csoda, hogy jó ideje a szerelmesek napja tartja lázban a világot. Van, aki szuper programokkal készül, van, aki dögös meglepetésekkel áll elő, és olyan pár is akad, aki intim bevásárlásra indul a Bálint-nap apropóján. Nálatok mi lesz a menü? IntimThinkstockKényszerszinglik – Amikor a férfiak hűségesek lennének, csak a nők miatt nem azokhttp://www.life.hu/intim/20160209-pilat-gabor-ferfinak-lenni-a-noert-erdemes-nonek-pedig-a-ferfiert.htmlMostanában mindenhol az elférfiasodott nőkről és az elnőiesedett férfiakról hallani. Mindkét nem tökéletes önigazolásaitól zsong a fül. IntimThinkstockNézd meg a teljesen pucér Tom Hiddlestont - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160210-tom-hiddleston-megmutatta-szexi-felsotestet-uj-filmjeben-ledobta-a-textilt.htmlA színész nevét felírhatjuk a legszexibb brit színészek névsorába. Legújabb filmjében nem szégyenlősködik, és ledobja az összes textilt magáról. Intim--Elizabeth Banks végigtaperolta Eva Longoria fenekét - Videó!http://www.life.hu/intim/20160210-elizabeth-banks-letaperolta-kolleganoje-feneket-szexi-video-keszult-a-fotozasrol.htmlA két színésznő egy fotózás kedvéért pózolt együtt még két kolléganőjük társaságában. A munka igen jó hangulatban telt, melyet a sztár egyik barátja meg is örökített. IntimOrigoLilu megmutatta formás hátsójáthttp://www.life.hu/intim/20160210-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-dubai-tengerparton-megmutatta-formas-hatsojat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője kisfiával, Dáviddal sétált Dubai tengerpartján, amikor lencsevégre kapták őket. Intim--Mihalik Enikő bájait egy szál ruha sem takarjahttp://www.life.hu/intim/20160210-mihalik-eniko-meztelen-kepet-posztolt-magarol-instagramra.htmlA gyönyörű modell teljes természetességgel és lazasággal pózol meztelenül is a kamera előtt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.