A csók többet árul el a kapcsolatodról, mint gondolnád!

Forrás: Thinkstock -
csókolózás szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ajkak összeérintése igazán romantikus, és bensőséges kapcsolatot feltételez, de amellett, hogy nagy élvezetet nyújt, sok mindent el is árul a viszonyotokról!

Egyből kiderül, hogy a partnered mennyire van oda érted, és hogy nemcsak hazudja-e a szerelmet. A Saskatchewan Egyetem kutatói rengeteg fotót elemeztek csókolózó párokról, és rájöttek egy dologra.

Forrás: Thinkstock

A kutatóknak egyből feltűnt, hogy a szerelmespárok általában jobb oldalra hajtják a fejüket a csók során, míg ha rokonokat üdvözölnek puszival, akkor általában bal oldalon kezdik. Természetesen a jobb és bal agyfélteke közötti különbségben rejlik a titok nyitja, hiszen itt erősebbek az érzelmi reakciók. Nem kell azonban megijedni, ha nem mindig így történik, számos külső hatás befolyásolhatja a csók irányát, de a balkezesekre sem érvényes ez a szabály!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.