A filmek erotikus jelenetei a legutolsó másodpercig tökéletesen megkomponáltak, de semmi sem az, aminek látszik.

Kiábrándító lehet, de a valóságban soha nem történik semmi a két színész között egy szexjelenet forgatása során. Még csak egy kis szikra sincs köztük, viszont remekül el tudják játszani annak ellenére, hogy a környezet egyáltalán nem romantikus vagy bensőséges. 

Forrás: Northfoto

A meztelennek tűnő színészek sem teljesen pucérok. Nemi szerveiket általában testszínű ruhadarabbal takarják le, amit alaposan ki  is párnáznak, hogy még véletlenül se érintkezzenek a kényes területek. Ráadásul rengeteg ember figyeli őket, miközben azt imitálják, hogy élvezik egymás táraságát. Így a szituáció inkább kellemetlen, mint izgató. Természetesen a profiknak egyik körülmény sem számít, hiszen ha egy erotikától túlfűtött jelenetet kívánnak tőle, akkor mindegy, hogy hány ember figyeli, vagy éppen ki a partnere, tökéletesen meg fogja csinálni, hiszen ez a dolga. 

Forrás: Youtube

Az biztos viszont, hogy egy percig sem élvezik ezeket a jeleneteket, ráadásul arra is maximálisan oda kell figyelniük, hogy mit csinálnak. Nincs spontán simogatás, a jelenetek tökéletesen meg vannak komponálva. Azért is szükséges ez, mert rengeteg dublőrrel dolgoznak, így fontos, hogy mikor kinek a testrésze látható egy-egy snittben. A színészek sokat kérnek a pucérkodásért, ezért előfordul, hogy nem is ők döntik el, meg akarják-e mutatni magukat, vagy szeretnék, ha helyettesítené őket valaki.