3 tipp, amivel újra magadba bolondítsd a kedvesed

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szex szerelem tipp férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párkapcsolatok többségében egy idő után kihuny a láng, és bizony szükség van néhány különleges ötletre, amelyekkel felpörgethetjük az unalmas hétköznapokat. Ha sokáig magad mellett akarod tudni életed szerelmét, érdemes megfogadnod néhány dolgot. 

Csináljatok közös programokat

Persze, jó dolog otthon ülni és filmeket nézni, de nem minden egyes hétvégén. Ha jön a jó idő, irány a legközelebbi park, vagy menjetek el egy jó koncertre. Mozduljatok ki a romantikus perceken kívül is.

Csábítsd el

A metrón utazva súgj a fülébe egy pajzán mondatot, vagy későbbi terveidet. Ezzel nemcsak felizgathatod a partnered, de egy kis kalandot is becsempészel a szexuális életetekbe.

Forrás: Thinkstock

Játssz vele váratlan pillanatokban

Forró csók kora reggel, gyengéd simogatások az asztal alatt, vagy egy szexi fehérnemű. Törekedj arra, hogy az életetek minden perce izgalmas legyen, és sose érezzétek azt, hogy unatkoznátok egymás társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.