Királyi esküvő a láthatáron? Állítják: újra összejött exével Harry herceg

Forrás: AFP/Chris Ratcliffe -
esküvő házasság párkapcsolat Chelsy Davy exbarátnő szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi család fekete báránya a hírek szerint újra együtt van régi-új barátnőjével, Chelsy Davy-vel, akit még Erzsébet királynő is örömmel fogadott újra a famíliában.

Mégsem csak a káposzta jó felmelegítve? A Celebrity Dirty Laundry forrásai szerint Harry herceg újra együtt van egykori nagy szerelmével, Chelsy Davy-vel, és állítólag már az esküvőt fontolgatják.

Forrás: AFP/Chris Ratcliffe

Az egykor ügyvédként dolgozó Chelsy ugyanis nemrég pályát módosított: a fiatal lány ugyanis még ebben az évben beindítja ékszermárkáját, Aya Africát, ami miatt Londonba készül költözni, így pedig még közelebb lesz szíve választottjához, Harryhez.

Chelsy Davy-t, aki korábban 7 évig járt a herceggel, a hírek szerint örömmel üdvözölte a családban Katalin hercegné és Erzsébet királynő is, aki már nagyon sürgeti, hogy 31 éves unokája végre megnősüljön. Nem ez az első alkalom, hogy összehozták az egykori szerelmespárt: tavaly többször is szárnyra kelt a hír, hogy újra együtt vannak, legutóbb éppen afrikai körútja alatt.

Kínos! Elképesztőt villantott Kim Kardashian 18 éves húgahttp://www.life.hu/intim/20160210-kylie-jenner-valosagshow-sztarnak-elkepesztot-villantott.htmlParádésra sikerült Kylie Jenner vonulása New York utcáin: Kim Kardashian hugocskája mintha nem csupán az alsóneműjét, hanem intimebb testrészeit is megvillantotta a lesifotósok előtt. Intim--Kiakadt a szeximádó Instagram-sztárpár, akinek fotóját törölte az oldalhttp://www.life.hu/intim/20160218-mitch-gobel-es-sally-mustang-szeximado-instagram-par-szexualis-toltetu-fotojat-torolte-az-oldal.htmlMitch Gobel és Sally Mustang az Instagram sztárpárja, akik úgy vélik, a szexet ünnepelni, nem pedig tiltani kell. Éppen ezért háborodtak fel rajta, amikor a képmegosztó oldal letiltotta az egyik, erősen szexuális töltetű fényképüket. IntimOrigoA szerelem minden testméretben gyönyörű - Lenyűgöző fotósorozat (18+)http://www.life.hu/intim/20160216-meztelen-fotosorozat-bizonyitja-hogy-a-szerelem-minden-testmeretben-gyonyoru.htmlHa egyszer valaha te is le akartad kapcsolni a lámpákat a pároddal való összebújás előtt, akkor tudd: nem te vagy az egyedüli. Pedig az emberi testen semmi szégyellnivaló sincs - ez a mottója Substantia Jones különleges fotósorozatának. Intim--Johnny Depp bevallotta, hogyan szeretett bele feleségébe, Amber Heardbehttp://www.life.hu/intim/20160206-johnny-depp-szinesz-igy-szeretett-bele-felesegebe-amber-heardbe.htmlAmikor Johnny Depp először találkozott Amber Hearddel, már akkor tudták, hogy valami igazán különleges dolog van közöttük. Intim--Új tetoválásaitól reméli házassága megmentését Angelina Jolie?http://www.life.hu/intim/20160210-angelina-jolie-szineszno-rendezono-uj-tetovalasaitol-remeli-hazassaga-megmenteset.htmlÁllítják: az Oscar-díjas színésznő újonnan varrt tetoválásainak spirituális jelentőséget tulajdonít. Intim--Eldurvult a helyzet: több ezer ember előtt szidta exférjét Madonnahttp://www.life.hu/intim/20160121-madonna-enekesno-nashville-i-koncerten-szidta-volt-ferjet-guy-ritchie-t.htmlA jelek szerint egyre jobban elharapózott Madonna és volt férje, Guy Rithie gyermekelhelyezési ügye: az énekesnő nashvill-i koncertjén illette nem túl nyomdaképes szavakkal egykori párját. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.