Hoppá! Sarka Katát meztelenül fotózták - Forró fotó!

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata modell fotó szexi meztelen sejtelmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter gyönyörű feleségét egy fotózás után kapta lencsevégre barátnője, aki igazán intim fotókat készített róla.

Sarka Kata közösségi oldalán osztotta meg azt a fotót, amelyen meztelenül pózol. A modell nagyon vigyázott arra, hogy csak annyit mutasson meg magából a Facebookon, amennyi vállalható, azt pedig, hogy mi látható még a képen, mindenkinek a saját fantáziájára bízza.

Fotó: Borzi Vivien

„Borzi Viviennel fotóztunk egy sportkampányt, és amikor véget ért a munka, Vivi mondta, hogy régen csináltunk szexi képeket, ezért lőttünk párat. Természetesen a kép sejtelmesen szexi részeit levágtam arról, amit kitettem az oldalamra, mert azok otthoni használatra készültek" - mondta el Kata a Life.hu-nak.

Királyi esküvő a láthatáron? Állítják: újra összejött exével Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20160218-harry-herceg-ujra-osszejott-exbaratnojevel-chelsy-davyvel.htmlA brit királyi család fekete báránya a hírek szerint újra együtt van régi-új barátnőjével, Chelsy Davy-vel, akit még Erzsébet királynő is örömmel fogadott újra a famíliában. IntimTitokban férjhez ment Miley Cyrus?http://www.life.hu/intim/20160218-titokban-osszehazasodott-miley-cyrus-es-liam-hemsworth.htmlA botrányhős énekesnő, és Liam Hemsworth már egyszer közel kerültek a házassághoz, ám most az a hír járja, hogy túl vannak a ceremónián. Intim--Hosszú Katinka csodás, szerelmes üzenettel indítja a reggelünkethttp://www.life.hu/intim/20160218-hosszu-katinka-csodas-szerelmes-uzenetet-irt-ki-a-facebook-oldalara.htmlHosszú Katinka, aki legutóbb nagyszerű ajándékot kapott, most egy őszinte üzennel bíztatja követőit, hogy ne adják fel és keressék az igazit. Intim--Kiakadt a szeximádó Instagram-sztárpár, akinek fotóját törölte az oldalhttp://www.life.hu/intim/20160218-mitch-gobel-es-sally-mustang-szeximado-instagram-par-szexualis-toltetu-fotojat-torolte-az-oldal.htmlMitch Gobel és Sally Mustang az Instagram sztárpárja, akik úgy vélik, a szexet ünnepelni, nem pedig tiltani kell. Éppen ezért háborodtak fel rajta, amikor a képmegosztó oldal letiltotta az egyik, erősen szexuális töltetű fényképüket. IntimOrigo4 dolog, amit senki nem mond el neked a 35 éves kor utáni szexről http://www.life.hu/intim/20160217-sokkal-jobb-az-orgazmus-negyven-felett-a-menopauza-masra-is-kihat-kutatasok-alapjan.htmlTöbben úgy képzeljük – vagy még bele sem gondoltunk – hogy a menopauza ideje alatt ugyanolyan jó lesz a szex, mint addig. Ez nem teljesen állja meg a helyét. IntimThinkstockValentin-napi meglepetést villantott a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20160217-csobot-adel-megmutatta-mit-kapott-ajandekba-valentin-napra.htmlIstenes Bence kedvese, aki legutóbb gömbölyödő pocakját is megmutatta, most azt is közzé tette, mivel lepték meg a szerelmesek napján.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.