Királyi esküvő a láthatáron? Állítják: újra összejött exével Harry herceg

Forrás: AFP/Chris Ratcliffe -
esküvő házasság párkapcsolat Chelsy Davy exbarátnő szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi család fekete báránya a hírek szerint újra együtt van régi-új barátnőjével, Chelsy Davy-vel, akit még Erzsébet királynő is örömmel fogadott újra a famíliában.

Mégsem csak a káposzta jó felmelegítve? A Celebrity Dirty Laundry forrásai szerint Harry herceg újra együtt van egykori nagy szerelmével, Chelsy Davy-vel, és állítólag már az esküvőt fontolgatják.

Forrás: AFP/Chris Ratcliffe

Az egykor ügyvédként dolgozó Chelsy ugyanis nemrég pályát módosított: a fiatal lány ugyanis még ebben az évben beindítja ékszermárkáját, Aya Africát, ami miatt Londonba készül költözni, így pedig még közelebb lesz szíve választottjához, Harryhez.

Chelsy Davy-t, aki korábban 7 évig járt a herceggel, a hírek szerint örömmel üdvözölte a családban Katalin hercegné és Erzsébet királynő is, aki már nagyon sürgeti, hogy 31 éves unokája végre megnősüljön. Nem ez az első alkalom, hogy összehozták az egykori szerelmespárt: tavaly többször is szárnyra kelt a hír, hogy újra együtt vannak, legutóbb éppen afrikai körútja alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.