Titokban férjhez ment Miley Cyrus?

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Miley Cyrus esküvő házasság Liam Hemsworth eljegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős énekesnő, és Liam Hemsworth már egyszer közel kerültek a házassághoz, ám most az a hír járja, hogy túl vannak a ceremónián.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth újbóli eljegyzéséről először januárban röppentek föl hírek. Sokaknak feltűnt, hogy az énekesnő ismét viseli a gyűrűt, amivel annak idején a dögös színész megkérte a kezét. Mindenkit meglepett, hogy a fiatalok újra egymásra találtak, de a legfrissebb értesülések szerint már össze is házasodtak!

Forrás: AFP/Kevin Winter

A párhoz közel álló bennfentes árulta el a Life&Style magazinnak, hogy a szerelmesek bizony már kimondták a boldogító igent, de ezt csak a legközelebbi barátaiknak árulták el. Az esküvőt valamikor a karácsonyi szünetben tartották. Ráadásul nem is az őrült énekesnő ötlete volt a ceremónia, hanem állítólag Liam volt az, aki siettette a dolgot. Érthető is, hiszen egyszer már Miley faképnél hagyta őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.