Kulcsár Edina jó feleség lesz: Ilyen a férj tökéletes asszonya

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
feleség őszinteség szépségkirálynő mama Kulcsár Edina hűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő nagymamájától tanult jó modort, és tisztában van azzal, mitől lesz egy nő férjének tökéletes asszonya.

Kulcsár Edina közösségi oldalán osztott meg egy fotót, melyhez igazán frappáns gondolatokat mellékelt arról, hogy mennyire felháborítja manapság, amit az éjszakai életben lát. „Remélem egyszer majd divatba jön a hűség és az őszinteség!" - írta a szépség, aki emellett azt is elárulta: biztos abban, hogy ő tudja, milyen egy jó feleség, hiszen nem akárki volt a mestere.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Akkor ez most azt jelenti, hogy az a pár ember, aki hűséges és őszinte, az ódivatú?! Ezek szerint helyesen fogalmazok, amikor azt mondom, hogy én régimódi vagyok! Engem a mamám tanított meg arra, hogy milyen a jó feleség" - írta Edina.

2016-ban újra trendi elköteleződni

A házasság világnapja idén éppen február 14-re, Valentin-napra esett. Ebből az apropóból egy szerelemtérképen mutattuk meg, a legfrissebb adatok szerint hányan döntöttek úgy itthon, hogy kimondják a boldogító igent. A tendencia szerint egyébként 2015 első három negyedévében több mint 4000-rel több házasságot kötöttek, mint az azt megelőző év azonos időszakában. Ez pedig azt jelenti, hogy a házasság nem ment ki a divatból, sőt. Idehaza egyre többen kötik össze hivatalosan is az életüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.