Szexuális örömszerzésre oktatja magát Emma Watson

Forrás: Picture-Alliance/AFP -
website párkapcsolat szex oldal Emma Watson tanulás Harry Potter előfizetés internet oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter-filmek által ismertté vált színésznő a minap coming outolt arról, hogy előfizetett egy internetes kutató-tanácsadó szexoldalra.

Sok mindent el tudunk képzelni Emma Watsonról, de azt talán a legkevésbé, hogy egy internetes szexoktató oldal előfizetője legyen. Pedig pontosan ez történt.

Forrás: Picture-Alliance/AFP

A Harry Potter immár 25 éves színésznője a minap Gloria Steinemnek mesélt arról, hogy egy barátja javaslatára fizetett elő egy szexuális örömöket kutató weboldal tartalmára, amely arra tanítja az embereket, hogy hogyan lehetnek jobbak az ágyban.

Bárcsak hamarabb megszületett volna ez az oldal. Elég drága, de nagyon megéri"

Tinisztárból stílushercegnő: Emma Watson

Az angol színésznő Párizsban született, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen itt egy kis stílustörténelem Emma Watsonnal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.