A Harry Potter-filmek által ismertté vált színésznő a minap coming outolt arról, hogy előfizetett egy internetes kutató-tanácsadó szexoldalra.

Sok mindent el tudunk képzelni Emma Watsonról, de azt talán a legkevésbé, hogy egy internetes szexoktató oldal előfizetője legyen. Pedig pontosan ez történt.

Forrás: Picture-Alliance/AFP

A Harry Potter immár 25 éves színésznője a minap Gloria Steinemnek mesélt arról, hogy egy barátja javaslatára fizetett elő egy szexuális örömöket kutató weboldal tartalmára, amely arra tanítja az embereket, hogy hogyan lehetnek jobbak az ágyban.

Bárcsak hamarabb megszületett volna ez az oldal. Elég drága, de nagyon megéri" - ecsetelte Steinemnek, a feminista ikonnak és újságírónak. Bizonyára Emma jelenlegi pasija, a szintén színész Roberto Aguire is értékeli barátnője erőfeszítéseit.

Tinisztárból stílushercegnő: Emma Watson
Az angol színésznő Párizsban született, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen itt egy kis stílustörténelem Emma Watsonnal.