Válásdepi? Ugyan már! Jennifer Garner csak úgy ragyogott az Oscar gálán

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
Oscar-díj színésznő válás Oscar 2016 Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő díjátadóként állt színpadra a 88. Oscar-gálán. Sokan várták, hogy vajon Ben Affleck oldalán jelenik-e meg, de ez nem így történt. 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: tavaly ért véget Jennifer Garner és Ben Affleck házassága, melynek a híresztelések szerint az vetett véget, hogy a színész gyermekeik 28 éves dadusával csalta a színésznőt. A sztár beragyogta a vörös szőnyeget, és egy fekete ruhakölteményben nyűgözte le a közönséget. Bár nem esett szó a válással kapcsolatos dolgokról, a látottak alapján Garner nagyon jól viseli az eseményeket, és a hírek szerint már nem is törekszik a kapcsolatuk megmentésére.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Jennifer Garner végre megtörte a csendet a dadus-ügyben

Vajon valóban a dadus-ügy volt az utolsó csepp a pohárban? A gyönyörű színésznő most végre megtörte a csendet ésőszintén mesélt a történtekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.