65 évesen a legnagyobb titokban ment férjhez Karda Bea

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea lakodalom esküvő szerelem titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és párja igazi nagy lakodalmat tartottak, terülj, terülj asztalkámmal, vonatozással és menyasszonytánccal.

Karda Bea soha nem titkolta, hogy az esküvője hatalmas buli lesz. Korábban elmondta, hogy nem érzi magát öregnek sem a ceremóniához, sem pedig a nagy lagzihoz.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

Az énekesnő hat évvel ezelőtt ismerkedett meg párjával egy internetes társkereső oldalon, azóta lángol köztük a szerelem, most pedig végre valahára sor került az esküvőre is. A Széchenyi fürdő éttermében rendezték meg a mulatságot, a menü mindenki szerint elegáns és ízletes volt - írja a Blikk. Az énekesnő legjobb barátnői, Sütő Enikő és Ungár Anikó is ott voltak természetesen a bulin, ahol L.L. Junior fergeteges hangulatot varázsolt. Karda Bea nem kívánt még nyilatkozni, de Sütő Enikő beszámolt a lapnak az élményeiről.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Beáéknak azt mondtam: lehetetlenség, hogy ennyi idősen csak temetésre illik már járni, s már nem találhatja meg a párját egy ötven feletti nő. Megannyi szomorú egyedülálló ember van, aki gyávaságból nem mer boldog lenni. Miért is gondolják, hogy csak húszévesen lehet valaki fehér ruhában menyasszony? Bea márpedig ennyi idősen is gyönyörű volt, sírt, de én is megkönnyeztem az esküvőt” - mesélte az egykori modell.

Beáék menyasszonytáncot is tartottak, így aki kívánta, borítékkal kedveskedhetett a párnak. Sütő Enikő elmondta, hogy emellett mindenki vitt valami kedves apróságot is emlékbe. A ceremóniamester Nádas György volt, aki egészen hajnalig fűtötte a hangulatot.

“A „szolgálatom” délután négytől hajnalig tartott, házigazdaként fogadtam a vendégeket, és kóstoltam az ételeket” – mondta a lapnak a humorista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.