Nyilvánosságra kerültek az amerikai hírszerzés dokumentumai a náci diktátor beteges szexuális vágyálmairól, amelyeket, úgy tudni, unokahúgán, Geli Raubalon élt ki.

Adolf Hitlernek koprofíliája volt - írja a Daily Mail az amerikai hírszerzés nyilvánosság elé tárt dokumentumai alapján.

Forrás: AFP / ROGER-VIOLLET

A pszichológiai vizsgálat szerint a Führernél szexuális izgalmat váltott ki az ürülék, a náci Németország vezére pedig, úgy tudni, mostohanővérének lányát, a 23 évesen elhunyt Angelika ("Geli") Raubalt kényszerítette arra, hogy szolgálja ki bizarr vágyait.

A dokumentumok állítják, hogy Hitlernek kicsi pénisze és mindössze egyetlen heréje volt. Geli Raubal 17 évesen költözött Hitler otthonába, ahol a Führer saját szobát biztosított a fiatal lánynak. Geli kezdeti rajongása a náci vezér iránt gyűlöletté váltott át, Hitler pedig folyamatos ellenőrzés alatt tartotta unokahúgát - írja a Wikipédia.

A lány 1931. szeptember 18-i Hitler pisztolyával elkövetett öngyilkossága a mai napig vitatott, egyes feltételezések szerint a Führer kényszerítette ki, hogy megölje magát.

Ruhában szeretkezett Eva Braunnal Hitler?
Martin Amis író nemrég egy brit könyvfesztiválon botránkoztatta meg a közönséget kijelentésével, miszerint regényének főszereplője, Adolf Hitler nemhogy orvosai előtt nem vette le ruháit, de még Eva Braun előtt sem. A náci Németország vezetőjének bizarr szexuális szokásairól bővebben ide kattintva olvashatsz.