párkapcsolat színész Gesztesi Károly Izrael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész az elmúlt hónapok önpusztító életmódja után a hírek szerint révbe ért. Lefogyott, és elmondása szerint izraeli útján még a szerelem is rátalált. 

Gesztesi egy huszonnégy évvel fiatalabb nő személyében találta meg az igazit. Mónika egy ékszerbolt tulajdonosa, és egyáltalán nem bánja a sztár korábbi alkoholproblémáit. Mikor az 52 éves színésznek haza kellett jönnie, párja szívesen követte őt Magyarországra - írja a Best.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Izraelből már egy párként jöttünk haza. Nem tudom megfejteni, mi az, amivel Móni megfogott, csak az a biztos, hogy jól érzem magam mellette, működik a kémia - mesélte a sztár, akinek gyermekei még nem találkoztak új kedvesével. "Móni még nem találkozott a gyerekeimmel, de tudja, hogy a kislányom és a fiaim mindennél fontosabbak nekem. Már régóta szerettem volna tetoválást magamra, de gyáva voltam hozzá. Végül Gyuri barátom rám varrta gyermekeim nevének a kezdőbetűit. Amikor pedig a kislányom, Panka meglátta a remekművet, megsimogatta, és azt mondta: Köszönöm Papika, hogy én is ott vagyok a kezeden.Talán Móni lesz a következő, akinek a nevét magamra tetováltatom.

Hat év után összejöttem egy nálam 24 évvel fiatalabb lánnyal, Mónival, és zavarban vagyok, mert be kell vallanom, régóta nem éreztem hasonlót: szeretek mellette ébredni"

- mondta boldogan Gesztesi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.