Ugyanattól a férfitól szeretnének gyereket az ikrek

Forrás:SBS -
Lucy DeCinque Anna DeCinque ikrek párkapcsolat szerelem osztozkodás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna és Lucy DeCinque egypetéjű ikrek, és már négy éve élnek boldog párkapcsolatban mindketten, ugyanazzal a férfival.

A testvérpár mindent egyszerre és együtt szeret csinálni, és számukra az is nagyon fontos, hogy a testük ugyanúgy nézzen ki. Anna és Lucy DeCinque évek óta egy férfin osztoznak, tőle szeretnének gyereket is, ráadásul egyszerre! A két nő ugyan még nem azonnal fogna bele a projektbe, de pár éven belül már szeretnének anyák lenni.

Forrás:SBS

Párjuk, Ben Byrne egyetért az ikrek tervével, és tökéletesen boldog ebben a kettős kapcsolatban. Bár saját bevallása szerint eleinte okozott neki nehézséget, hogy két barátnője van, mára már minden olajozottan működik. A két lány elárulta, hogy nem érdeklik, mit gondolnak róluk az emberek. Természetesen volt, hogy különböző férfiakkal jártak, de Ben az, aki megérti őket.

“Korábban volt különböző férfiakkal párkapcsolatunk, de ők nem értették azt a különleges kapcsolatot, ami köztünk van. Ben megérti, hogy mi mindig együtt akarunk lenni” - mondta Anna és Lucy az ausztrál hírportálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.