Polyák Lillát le akarták beszélni új szerelméről

Forrás: MTVA -
párkapcsolat színész szerelem barátok Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép színésznő környezte a hírek szerint nem nézte jó szemmel, hogy a sztár a válás után máris egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Polyák Lilla beleszeretett 16 évvel fiatalabb kollégájába, Gömöri András Mátéba. A pár barátai nem örültek a nagy egymásra találásnak, és rögtön elkezdték lebeszélni a szerelmeseket a dologról. A két színész azonban nem törődik a kritikákkal, és továbbra is boldogok egymás oldalán - írja a Story magazin.

Forrás: MTVA

"Falat építettem magam köré, és ma már tudom, Máté szépen lassan elkezdte lebontani ezt. Közben harcoltam, védekeztem, pedig éreztem a szenvedélyt. Istenien éreztem magam vele, vágyta arra, hogy beszéljünk, lássuk egymást. De mindezt ráfogtam a darabra, hiszen szeretőket játszunk.

Egy ponton szembe kellett néznem az érzelmeimmel, nem tagadhattam tovább. Ám ahogyan kiderült, együtt vagyunk, mindenki le akart beszélni minket a másikról"

- mesélte a lapnak Lilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.