házasság válás szerelem férj Steiner Kristóf szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető és nagy szerelme útjai 10 év után elváltak.

Kristóf és Matan sok-sok évvel ezelőtt ismerkedtek össze, és Izraelbe költöztek, majd házasságot kötöttek, ám a Bors információi szerint a frigynek most vége.

Forrás: Instagra,/Steiner Yosef Kristóf

„Ebben a pillanatban nem szeretnék erről beszélni. Még nekem is egy kicsit át kell gondolnom, hogy a történtekről mit akarok tudatni a nyilvánossággal. Tekintettel kell lennem arra, hogy mi a legjobb mindenkinek. Nem szeretném senkinek sem megsérteni az érzelmeit” – mondta Kristóf, aki jelenleg is Tel-Avivban él.

Így betegíti meg a tested a kapcsolatodon belüli félelem és féltékenységhttp://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-igy-betegiti-meg-a-tested-a-kapcsolatodon-beluli-felelem-es-feltekenyseg.htmlHa olyan párkapcsolatban élsz, ahol félelmet, kétséget, féltékenységet és bizalmatlanságot érzel, akkor ezek az emóciók először feszültté, frusztrálttá, majd beteggé fognak tenni. Nem is történhet másképp, hiszen ez a pszihoszomatikus betegségek melegágya. Amikor a lélek utolsó kétségbeesésében jelzést ad a testnek, hogy baj van. Intim--4 dolog, amit nem tudtál a vagináról http://www.life.hu/intim/20160325-negy-dolog-a-vaginarol-fontos-tudnivalok-a-noi-nemi-szervrol.htmlSok nő azért képtelen az orgazmusra, mert nincs tisztában a saját testével. Sokan annál szemérmesebbek, mintsem beszéljenek a saját szükségleteikről vagy vágyaikról. Most azonban összegyűjtöttünk néhány tényt, melyet neked is érdemes tudnod a nemi szervedről. IntimOrigoÁllítják: fiatal nőt szeret a válófélben lévő Kovács Istvánhttp://www.life.hu/intim/20160325-kovacs-istvan-koko-okolvivobajnok-egy-fiatal-nobe-szerelmes.htmlA Blikk szerint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó egy harmincas éveiben járó, titokzatos hölggyel alkot egy párt immár egy éve. Intim--Kiderült! Erre gondolnak a pasik maszturbálás közben http://www.life.hu/intim/20160325-maszturbalas-kozben-ez-jar-a-ferfiak-fejeben-mocskos-fantazia-a-kutatas-szerint.htmlAz önkielégítésben az a legjobb, hogy az ember bárkire gondolhat, hiszen sosem fog kiderülni. Ezt az urak jócskán ki is használják, így a fejbeni listájukra bárki felkerülhet. Nézzük, kik is pontosan. IntimThinkstockA hal nincs tudatában a víznek, az ember pedig a saját erejénekhttp://www.life.hu/intim/20160314-pilat-gabor-ne-legy-egy-katasztrofafilm-producere-ne-engedd-be-a-megszokottsagot.htmlHa nem akarsz egy katasztrófafilm producere lenni, ne engedd be a párkapcsolatodba a megszokottságot! Intim--Kokó és felesége 22 év után elválnakhttp://www.life.hu/intim/20160324-koko-es-felesege-22-ev-utan-elvalnak.htmlKovács István és felesége 22 év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.