Két romantikusnak tűnő kapcsolat is kezd kibontakozni a Farmon, amely érdekes fejleményeket hozhat a résztvevők későbbi életében.

Gergő úgy tűnik, hogy szemet vetett Brigire, aki a hétvégi bulin ugyan határozottan hárította a fiatalember közeledését, de láthatóan jól érzi magát az általában szótlan kaszkadőr társaságában - találgat a Blikk.

Gergő ugyanis azonnal neki mutatta meg az általa barkácsolt hintát, sőt kettesben azonnal ki is próbálták.

Gergő, a dögös kaszkadőrForrás: RTL Klub

"Brigivel nagyon jó a kapcsolatom, vannak olyan ismeretségek, amikor már az első pillanatban lehet sejteni, hogy az a két ember jól ellesz majd egymással" - mondta a háromgyermekes anyukáról Gergő, aki napközben is sok időt töltött Brigivel, amikor együtt építették a kerítést a tyúkok körül.

Mindeközben...

Miután a szereplők egy része ingerült lett az egyhangú és szegényes táplálkozás miatt, és megvolt a kiadós, esti ordibálás is, az éjszaka során Cintia és Norbi összebújt a sötétben. Ölelkezés mellett csók is volt - ennél többet nem mutatott 12-es karika mellett sem a csatorna, sem az éjjellátó infrakamera - írja cikkében az Origo.

Forrás: RTL

Norbi egy 29 éves favágó, egyedülálló, gyereke nincs. "Nem szoktak mások zavarba hozni. De egy igazán szexi, csinos lány azért talán képes lenne rá" - nyilatkozta beköltözés előtt. Cintia 20 éves, kinn pincérnő.A szexualitás annyira nem fontos számomra,kibírom - ha akarom - sokáig, de ha akarom, akkor ott mindennek vége. Szeretek táncolni, és origamizni, na meg játszani az emberekkel" - állította a castingon, úgyhogy majd később kiderül, van-e érzelem, vagy csak a taktika terelte össze őket.

Norbi akítv volt az éjjelForrás: RTL

A játékból egy ember már az első héten kiesett, Dani pökhendi és primitív módon viselkedett végig, de a párbaj során kiderült, hogy arra is képtelen, hogy két botot összekössön madzaggal, így az általa kihívott 44 éves, háromgyerekes családanya alázta meg.